Luni-Vineri 9-16

Birou pentru laptop cu inaltime reglabila 75-113 cm, Maclean MC-903B, Negru

ID Produs: 224561

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

874,67 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 35.65 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Birou pentru laptop cu inaltime reglabila 75-113 cm, Maclean MC-903B, Negru de la MACLEAN

Birou universal cu pedala pentru reglarea inaltimii. Nu este doar practica, ci si ocupa putin spatiu - o solutie buna pentru mai multa libertate la locul de munca. Produsul este un raspuns la stilul de viata sedentar pe care il experimentam in fiecare zi acasa si la serviciu. Schimbati-va intr-o pozitie in picioare la birou si apoi asezati-va din nou daca este necesar. Veti simti o diferenta uriasa si veti imbunatati eficienta, precum si confortul si viteza de lucru. Biroul a fost proiectat pentru a asigura confort maxim de utilizare. Optiunile extinse de reglare a inaltimii asigura un mediu de lucru placut. Inaltimea este reglabila de la 75 la 113 cm.
Un sertar incapator plasat sub blatul mesei va permite sa depozitati diverse tipuri de ustensile si accesorii, economisind astfel spatiu pe birou. In plus, blatul este prevazut cu doua gauri: pentru o tableta sau smartphone si pentru o cana. Constructia stabila si solida asigura o utilizare sigura si pe termen lung. Poate fi folosit atat acasa cat si la birou. Este potrivit nu numai pentru laptop sau tableta, ci si pentru citit, desen, scris, mestesuguri si alte activitati.

Tip produs Birou
Forma Standard
Culoare Negru
Asamblare Neasamblat

DETALII MATERIAL

Material structura Metal
Material blat Metal

DIMENSIUNI

Inaltime 113 cm
Lungime 88 cm
Latime 69 cm
  • General
    • Tip produs
      Birou

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.