Luni-Vineri 9-16

Masa fixa pentru gradina Kai, plastic, dreptunghiulara, 4 persoane, 76 x 49 x 43 cm, alb

ID Produs: 226644


Disponibilitate:
In stoc magazin suficient

99,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Masa fixa pentru gradina Kai, plastic, dreptunghiulara, 4 persoane, 76 x 49 x 43 cm, alb de la Kai

Masa Kai 09054 este un accesoriu practic ce se incadreaza in orice curte, gradina sau terasa atat din punct de vedere estetic, precum si din punct de vedere al functionalitatii. Este fabricata din material plastic, are blatul de forma dreptunghiulara si poate fi utilizata, in functie de nevoi, pe terase, in gradina sau in interiorul locuintelor.

Are blatul de forma dreptunghiulara, cu laturile de 76 si 49 cm, iar inaltimea este de 43 cm si este de culoare alba. Asadar, nu ocupa mult spatiu, insa este utila atunci cand stati in curte alaturi de familie sau musafiri si savurati o gustare sau ceva de baut.

Avand culoarea alba, este usor de asortat si se completeaza extrem de bine cu verdele din natura.

 
Culoare alb
Tip masa fixa
Material blat plastic
Forma blatului dreptunghiulara
Lungime (cm) 76
Latime (cm) 49
Inaltime (cm) 43
Greutate (kg) 2.75
Rezistenta la umezeala da
Rezistenta la uv da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.