Luni-Vineri 9-16

Mobilier gradina si terasa fotoliu cu spatar 81 x 81 x 67 cm One Bar Element 2 ONEBAR102



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

1.069,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 43.59 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Mobilier gradina si terasa fotoliu cu spatar 81 x 81 x 67 cm One Bar Element 2 ONEBAR102 de la ONE BAR

Pernele robuste, umplute cu aer sunt proiectate astfel incat presiunea aerului sa-si distribuie uniform efectul de amortizare. In functie de nevoi sau preferinte, puteti introduce in perne mai multa sau mai putina presiune a aerului. In plus, canalele integrate de scurgere a apei asigura drenarea rapida a apei de ploaie si uscarea rapida a huselor. Supapa pentru pompe manuale si electrice garanteaza umflarea si dezumflarea rapida a pernelor.

Husele ONE BAR sunt fabricate din olefina, o fibra sintetica, rezistenta la uzura, care ofera urmatoarele avantaje: culoare rezistenta, rezistenta la actiunea razelor UV, lavabilitate la 30°, uscare rapida, durabilitate, respirabilitate, rezistenta la actiunea elementelor chimice, depunere de roua, la transpiratie, murdarie.

Specificatii Element 2 One Bar:

  • Dimensiuni cm: lungime 81 × latime 81 × inaltime 67
  • Inaltime sezut: 42 cm
  • Material husa polipropilena de inalta calitate
  • Culori in gama pt. sezut: Negru (Black), Gri inchis (Dark Grey), Gri deschis (Light Grey)
  • Culori in gama pt. spatar simplu: Gri deschis (Light Grey), Gri închis (Dark Grey), Albastru ocean (Oceana Blue), Verde peridot (Peridot Green), Roșu aprins (Bright Red)
  • Perna de aer din PVC
  • Cadru din otel zincat
  • Greutate: 7,3 Kg.

ONE BAR mobilier modular

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.