Luni-Vineri 9-16

Suport Playseat Gearshift Holder Pro

ID Produs: 119437


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

268,11 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 10.96 lei/luna

Descriere Suport Playseat Gearshift Holder Pro de la PLAYSEAT

Playseat Gearshift holder PRO este un suport metalic pentru schimbatoarele de viteza care se ataseeaza scaunelor PlaySeat. Acest suport imbunatateste performanta de conducere si este solutia perfecta care se potriveste la scaunele de curse Playseat si este compatibil cu toate schimbatoarele de viteza de pe piata. Este contruit din otel rigid si se poate monta atat in dreapta cat si in stanga scaunului ( pentru dreptaci dar si pentru stangaci).
Caracteristiciple produsului:
- Compatibil cu scaunele Playseat din seria Evolution, Revolution, Gran Turismo, WRC, Forza si Nascar. - Compatibil cu toate modelele de schimbatoare de viteze de pe piata. - Structura de otel extrem de rigida. - Calitate superioara a constructiei si stabilitate. - Potrivit a se monta atat in dreapta cat si in stanga scaunului. - Reglare inaltime de 30 mm - Greutate: 2,7 kg / 5,95 lbs

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.