Luni-Vineri 9-16

Pachet boxe 5.0 Klipsch R820F, negru

ID Produs: 157798


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

8.623,36 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +689,87 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +1.207,27 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 351.36 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Pachet boxe 5.0 Klipsch R820F, negru de la Klipsch

Boxa de podea Klipsch R-820F umple camera cu detalii și claritate uimitoare. Folosindu-se de tehnologia noastră brevetată cu încărcare prin corn și având woofere IMG de 8" din cupru filat, R-820F oferă o acustică realistă care aduce muzica și filmele la viață.

Caracteristici:

  • 1" tweeter LTS din aluminiu
  • 90x90 Tractrix pătrat de 90x90 corn
  • Boxe duble IMG de 8" din cupru rotit IMG Wooferi
  • Bass-Reflex prin intermediul porturilor Tractrix® din spate
  • Grilă magnetică detașabilă puternică și flexibilă
  • Dimensiuni: 43" x 10.9" x 17.5"

 

Tehnologia exclusivă Klipsch 90x90º Tractrix® asigură că energia de înaltă frecvență este îndreptată către ascultător și reduce reverberația artificială sau filtrarea cauzată de sunetul indirect care ricoșează în pereți. Utilizarea acestei tehnologii brevetate focalizate vă oferă cea mai bună claritate, dinamică și detalii din filmele și muzica dvs. 


Tweeterul din aluminiu cu suspensie de deplasare liniară (LTS) exclusiv Klipsch minimizează distorsiunea pentru performanțe îmbunătățite și detaliate. Utilizarea Kapton®, un material extrem de ușor și rigid, în suspensia tweeterului asigură o eficiență ridicată și îmbunătățește rezoluția și detaliile. Tweeter-urile LTS sunt o marcă distinctivă a boxelor Klipsch, ceea ce le face să fie unele dintre cele mai bune boxe din lume.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.