Luni-Vineri 9-16

Bratara fitness HONOR Band 5, neagra

ID Produs: 161544

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Smartwatch & Gear

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Bratara fitness HONOR Band 5, neagra de la Honor

Măsurare neobosită a ritmului cardiac obosit non-stop. Monitorul de ritm cardiac TruSeen 3.0 de ultimă generație produce valori extrem de precise folosind algoritmi de inteligență artificială. Tehnologia cu infraroșu asigură măsurarea continuă a ritmului cardiac chiar și pe timp de noapte, fără a vă perturba visele.

Dormiți mai bine cu HUAWEI TruSleep. Măsurarea și analiza în timp real a ritmului cardiac și a respirației în somn ajută la monitorizarea calității somnului dintr-o privire. Identifică cu precizie șase probleme comune de somn și oferă până la 200 de evaluări și recomandări personale ale calității somnului pentru a obține un somn mai profund și mai sănătos.

Detectare tracțiune la înot și rezistență la apă până la 50 de metri. Senzorul încorporat cu șase axe detectează automat cele mai comune patru mișcări de înot (liber, fluture, piept și spate), înregistrează viteza de înot, distanța și caloriile și calculează punctele SWOLF. Rezistenta la apa de pana la 50 de metri garanteaza o utilizare zilnica fara griji. Brățara nu trebuie îndepărtată în timp ce înotați, vă spălați pe mâini sau în ploaie.

Un antrenor sportiv la încheietura mâinii: zece moduri diferite de fitness. Designul avansat al programului de alergare asigură un nivel ridicat de măsurare a fitnessului și recomandări personalizate. Măsurați și prezentați date precum frecvența cardiacă, timpul de exercițiu, distanța, viteza pasului, ritmul, caloriile și rezultatele exercițiilor aerobe/anaerobe, astfel încât să vă puteți analiza programul de exerciții mai în profunzime.

Inteligent, atent și convenabil. Ridică-ți încheietura mâinii și poți previzualiza mementouri și mesaje. Ai tendința de a-ți pierde telefonul? Activați funcția de localizare pe brățară. Telefonul conectat la acesta emite imediat un bip. Faceți selfie-uri și fotografii de grup de la distanță.

14 zile în standby cu o singură încărcare. Ecranul color AMOLED maximizează puterea, îmbunătățește experiența generală și menține performanța de vârf în modul de așteptare. Baterie puternică, de înaltă performanță, cu optimizare la nivel de sistem.

Cele mai importante calități:

  • Ecran tactil AMOLED de 0,95 ", 282 ppi
  • Durată de viață a bateriei 14 zile în modul de așteptare
  • Rezistenta la apa: pana la 50 de metri
  • Compatibilitate: Android și iOS 9.0+

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.