Luni-Vineri 9-16

Bratara fitness Huawei Band 6 Sakura Roz

ID Produs: 161552

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Smartwatch & Gear

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Bratara fitness Huawei Band 6 Sakura Roz de la Huawei

Bratara Band 6 B19 Stress Tracker de la Huaweiare un design tineresc, potrivit in orice mediu. Este conceputa pentru o gama larga de activitati, fie in aer liber sau in interior.
 Nu este o simpla bratara pentru fitness si sanatate, este si un mod mai usor de a avea acces la telefonul tau. Vezi usor apelurile si mesajele pe care le primesti, afli informatii despre vreme, controlezi muzica pe care o asculti, faci fotografii folosind camera telefonului, toate prin bratara de la incheietura ta.
 
Ecranul tactil color afiseaza notificarile, mesajele, performantele din timpul antrenamentelor sau date despre sanatatea ta. Un adevarat atlet de anduranta al dispozitivelor purtabile,ofera o durata incredibila de viata a bateriei de 14 zile pentru utilizare normala si 10 zile pentru utilizare intensa.
 
Monitorizare SpO2pe tot parcursul zilei. Nivelul scazut al saturatiei de oxigen din sangel, SpO2, la un nivel cronic, poate sa duca la oboseala, pierderi de memorie si chiar tulburari cerebrale sau cardiace. Din aceste motive, vei vrea sa te asiguri ca esti mereu in siguranta, in limitele normal.  Are un sistem integrat de detectare a SpO2 care monitorizeaza in permanenta saturatia oxigenului in sange. Daca scade prea mult, bratara va vibra si te va notifica sa iei o pauza, sa respiri si sa iti regasesti echilibrul.
 
In timp ce depui efort sa te antrenezi, aceasta bratara se ocupa de toate celelalte lucruri. Alege dintre cele 96 de moduri de exercitii si urmareste-ti caloriile, ritmul cardiac si multe altele. Toate datele pot fi stocate si analizate in grafice usor de citit, astfel incat vei putea sa-ti urmaresti parcursul spre o stare buna de sanatate si sa-ti setezi obiective care sa te inspire.
 
Caracteristici:
- bratara fitness tip tracker
- materiale: Plastic + Silicon
- dimeniune ecran: 1.47 inch
- rezolutie: AMOLED 194 x 368 pixeli
- Bluetooth 4.2
- senzori: Senzor accelerometru, Senzor giroscop, Senzor optic pentru ritmul cardiac
- monitorizarea frecventei cardiace si avertismente
- monitorizarea somnului
- monitorizare SpO2
- date despre numarul de pasi, distanta parcursa, viteza, calorii si multe altele
- capacitate: 91 mAh
- autonomie: pana la 14 zile (in functie de setari si utilizare)
- mufa de incarcare magnetica
- rezistenta la apa: 5 ATM
- dimeniuni: 43 x 25,4 x 10,99 mm
- greutate: aproximativ 18 g (fara curea)
- continut pachet: HUAWEI Band 6 x 1, Cablu si suport de incarcare x 1, Manual de utilizare, informatii despre siguranta si garantie x 1
- culoare: Sakura Pink
- sisteme de operare compatibile: Android 6.0 sau mai mult, iOS 9.1 sau mai mult
 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.