Luni-Vineri 9-16

Ceas smartwatch Samsung Galaxy Fit 3 R390 40mm BT, Argintiu

ID Produs: 226433


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

377,73 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +37,77 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +56,66 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 15.4 lei/luna

Descriere Ceas smartwatch Samsung Galaxy Fit 3 R390 40mm BT, Argintiu de la Samsung

 

Dureaza pana la 13 zile cu o singura incarcare. Se fixeaza usor pe incheietura mainii, monitorizand peste 100 de antrenamente si activitati zilnice, inclusiv somnul. Iti permite sa redai muzica, sa verifici apelurile si sa trimiti texte chiar de la incheietura mainii - ramai in control, conectat(a) si fara efort, pe drumul cel bun, cu Galaxy Fit3.

 

13 zile cu o singura incarcare

Alimenteaza pana la 13 zile cu o singura incarcare sau completeaza rapid pana la 65% in doar 30 de minute. Fa-ti mai putine griji cu privire la durata de viata a bateriei si concentreaza-te mai mult pe fitness-ul tau zilnic.

 

 

 

Afisaj mare pentru miscari ample

Ecranul mare, de 1,6 inci, ofera mult spatiu pentru a interactiona cu Galaxy Fit3. Vezi, atingi si glisezi cu usurinta, pentru a face mai multe intr-un timp mai scurt.

 

Subtire. Usor. Pregatit pentru miscare

Cu designul sau elegant si usor, Galaxy Fit3 se potriveste confortabil rutinei tale de antrenament. Corpul subtire, din aluminiu, avand doar 18,5 g, nu te va ingreuna si nu te va impiedica in timpul antrenamentelor. In plus, cu evaluarile 5ATM si IP68 este pregatit sa faca fata picaturilor de ploaie sau prafului. Fii pregatit(a) pentru antrenament si ramai in forma.

 

 

Peste 100 de antrenamente, pregatite pentru tine

Exploreaza peste 100 de exercitii diferite, care pot fi monitorizate prin simpla apasare de doua ori a butonului Home. Ai uitat sa apesi Start? Nu-ti face griji. Galaxy Fit3 recunoaste si urmareste automat antrenamentele populare pentru tine, inclusiv alergare, bicicleta eliptica, aparat de vaslit si acum chiar si inot in piscina.

 

Monitorizeaza-ti somnul. Obtine informatii

 

 

Subtire si usor, Galaxy Fit3 se fixeaza perfect pe incheietura mainii tale, monitorizandu-ti tiparele de somn, pe tot parcursul noptii. Descopera detalii despre etapele tale de somn, sforait si oxigenul din sange. Gaseste scorul tau de somn, obtine Sleep Coaching si ai parte de somnul bun, pe care il meriti.

 

 

Sanatatea si bunastarea ta zilnica

Monitorizeaza-ti sanatatea de zi cu zi cu Galaxy Fit3, de la activitatea zilnica la nivelul oxigenului din sange. Vezi cum te descurci si fa alegeri mai sanatoase.

 

 

Sanatatea si fitnessul tau dintr-o privire

Obtine o imagine completa a performantei antrenamentului, a progresului in sanatate, a tiparelor de somn si multe altele, cu aplicatia Samsung Health de pe telefon. Verifica datele de sanatate acumulate pe Galaxy Fit3 si vizualizeaza-le pentru o perioada lunga de timp pe un ecran mai mare.

 

 

Functii multiple la indemana ta

Gaseste ceea ce ai nevoie intr-o clipa, cu gesturi intuitive. Gliseaza spre dreapta pentru Notifications, spre stanga pentru Tiles, in jos pentru Quick Panel si in sus pentru App List. Vrei sa incepi din nou? Doar apesi butonul Home pentru a reveni rapid la ecranul de pornire. Pentru antrenamente rapide, poti apasa de doua ori butonul de pornire, pentru a trece la lista de exercitii.

 

 

 

Galaxy Fit3 te intreaba daca ai nevoie de ajutor atunci cand detecteaza o cadere, folosind senzorii incorporati, inclusiv un barometru. Pentru alte situatii de urgenta poti apasa butonul Home de 5 ori pentru a-ti notifica persoanele de contact pentru urgenta. Informatiile tale medicale preinregistrate vor fi afisate pe ecranul de blocare cand soseste ajutorul.

 

 

Joaca, verifica, raspunde. Totul de la incheietura mainii tale

Realizeaza o fotografie, reda melodii, verifica apelurile primite si raspunde la mesaje - totul direct de la incheietura mainii tale, sincronizat cu smartphone-ul tau Galaxy. Nu ai telefonul? Cere Galaxy Fit3 sa iti apeleze telefonul si sa te ajute sa il localizezi. In plus, poti face copii de rezerva pentru cadranele de ceas, aplicatii si multe altele, pentru a-ti pastra setarile preferate.

 

 

Peste 100 de cadrane pentru ceas, cu diverse caracteristici

Vezi cate calorii ai eliminat astazi sau ora locala actuala din intreaga lume, dintr-o privire. Alege dintr-o colectie de peste 100 de cadrane de ceas, de la informativ la elegant, sau creeaza-ti propriul cadran cu fotografia preferata.

 

Activitate monitorizata Pasi Ritm cardiac Somn Nivel de stres Oxigenul din sange Sport
Stil Sport
Sistem de operare compatibil Andoid
Tip display AMOLED
Conectivitate Bluetooth
Tehnologie Smart
Tip senzor Giroscop Optical heart rate Senzor de lumina Acelerometru Barometru
Functii Notificari Vibratii Foto remote Control muzica Gasire telefon Rezistent la apa IP68 Monitorizarea arderii caloriilor Alarma de cadere
Continut pachet Bratara
Culoare Silver

CARACTERISTICI TEHNICE

Rezolutie display 256 x 402
Autonomie baterii Pana la 13 zile

DIMENSIUNI

Greutate 36.8 g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.