Luni-Vineri 9-16

XIAOMI Bratara Fitness MiBand 3 Negru

XIAOMI Bratara Fitness MiBand 3 Negru

ID Produs: 102385

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Smartwatch & Gear

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere XIAOMI Bratara Fitness MiBand 3 Negru de la Xiaomi

Fata de predecesorul sau MI Band2, cea mai mare diferenta la capitolul aspect este display-ul. Acesta este un OLED full touchscreen ce masoara 0.78 inch.

MI Band 3 promite 20 zile autonomie cu doar 110 mAh, este waterproof si rezista la o presiune de pana la 5 ATM, ceea ce inseamna ca rezista la o adancime maxima de 50 metri.

Functiile de tracking ale ritmului cardiac, au fost optimizate pentru o mai mare precizie, oferind acces la schimbarile in timp real ale ritmului cardiac.

Puteti seta obiective, iar Mi Band 3 va vibra atunci cand va apropiati de completarea acestora, astfel incat veti sti cand sa dati acel efort suplimentar.

Desigur, veti primi de asemenea notificari, ID-ul apelantului, alarmele si o caracteristica raise-to-wake, care va va permite sa vizualizati rapid statisticile dvs. pentru ziua respectiva.

 

Xiaomi Mi Band 3 este un tracker fitness performant, care imbina functiile de monitorizare a activitatii fizice cu conectivitatea.

Are un display OLED cu touchscreen de 0,78 inchi, pe care iti sunt afisate caracterele informative cu privire la activitatea ta. Mi Band 3 se conecteaza prin Bluetooth si iti masoara pasii facuti, distanta parcursa, caloriile arse, calitatea somnului, chiar si ritmul cardiac. Alerta de sedentarism te atentioneaza atunci cand e timpul sa faci miscare. In ceea ce priveste notificarile, Mi Band 3 afiseaza apelurile si mesajele receptionate. Bateria de 110 mAh are o autonomie de pana la 20 de zile. Miband 3 este realizata din materiale premium, avand certificarea 5ATM de rezistenta la apa.

Fii activ, bratara fitness Xiaomi Mi Band 3 te va motiva sa iti depasesti limitele.

 

Activitate monitorizata Pasi Distanta parcursa Calitatea somnului Calorii arse Ritm Cardiac dinamic
Stil Bratara
Sistem de operare compatibil Android 4.4+ iOS 9+
Tip display OLED 0.78 inch
Tip senzor 3 axe accelerometru Heart Rate
Functii Ceas Alarma Alerta SMS Alerta de sedentarism Vremea Afiseaza numere de telefoane care te apeleaza Afisare notificari Rezistenta la apa (5 atm)
Conectivitate Bluetooth 4.2
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Rezolutie display 128 x 80
Tip baterie 110 mAh Li-Polymer
Autonomie baterii 20 zile

DIMENSIUNI

Circumferinta incheietura 155-216 mm
Greutate 20 g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.