Luni-Vineri 9-16

Xiaomi Amazfit GTS 4 Smartwatch Infinite Black EU

ID Produs: 199102


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

871,49 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +87,15 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +130,72 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 35.53 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Xiaomi Amazfit GTS 4 Smartwatch Infinite Black EU de la Xiaomi

Ceasul inteligent Amazfit GTS 4 este modelul emblema al elegantei; cu afișajul color AMOLED HD și numeroasele widget-uri, combină funcții inovatoare legate de sport cu un stil extraordinar.

Cadru de mijloc metalic dintr-o bucată, coroană de navigație din oțel inoxidabil, afișaj mare AMOLED HD de 1,75 inchi și peste 200 de fețe și afișaje de ceas permanent.

Ceasul inteligent va deveni aliatul tau zilnic pentru sanatate si sport, chiar si in apa datorita rezistentei de 5 ATM.

Sunt acceptate peste 150 de moduri sportive: alergare în aer liber, mers pe jos, ciclism în aer liber, eliptică, înot la piscină, alpinism, alergare, bandă de alergare, schi și multe altele.

Planificați somnul în funcție de nevoile și stilul dvs. de viață, direct din ceas sau în aplicația Zepp. Ceasul poate identifica somnul care coincide cu timpul de somn planificat.

Amazfit GTR 4 este foarte ușor și rezistent (cântărește doar 27 g). În plus, vei beneficia de asistentul vocal eficient Alexa, online și offline.

Ușor de utilizat atât pentru utilizatorii Android, cât și pentru iOS, prin intermediul aplicației Zepp, care se ocupă de afișarea și analiza datelor privind sănătatea și exercițiile fizice.

Durată de viață a bateriei până la 8 zile, luând în considerare un scenariu de utilizare tipic.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.