Luni-Vineri 9-16

Bitdefender Small Office Security , 5 dispozitive, 1 an

ID Produs: 193024


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

343,20 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 14.02 lei/luna

Descriere Bitdefender Small Office Security , 5 dispozitive, 1 an de la BitDefender

Securitate digitală de avangardă concepută pentru afacerea ta de mici dimensiuni sau pentru biroul tău de acasă

Obține protecție completă pentru rețeaua ta SOHO pentru a-ți proteja compania împotriva breșelor de securitate a datelor, atacurilor de tip phishing și malware-ului.

 

 

Protecție completă pentru dispozitivele Windows, macOS, Android și iOS

Bitdefender Small Office Security menține siguranța companiei tale împotriva virușilor, programelor periculoase, ransomware-ului și a tuturor amenințărilor cibernetice noi și existente.

Protecție împotriva breșelor de securitate a datelor

Indiferent de dimensiunea, experiența sau volumul companiei tale, ai nevoie de cel mai bun sistem de apărare împotriva fraudei. Bitdefender Small Office Security previne breșele de securitate și protejează datele personale și financiare ale clienților tăi.

Împiedică scurgerile de date din timpul apelurilor video

Protecția pentru camera web și microfon îți trimite notificări atunci când aplicațiile încearcă să îți acceseze camera web sau microfonul și îți permite să blochezi accesul neautorizat.

500MB trafic VPN zilnic pentru activitate anonimă și siguranță online

Păstrează-ți afacerea în siguranță. Protejează-ți informațiile bancare, parolele și materialele descărcate mai ales atunci când folosești rețelele Wi-Fi publice.

Tranzacții bancare online sigure

Tranzacții sigure prin procesarea plăților într-un browser dedicat pentru prevenirea fraudelor și furtului datelor financiare.

Instalați-l și uitați de el

Bitdefender Small Office Security are o interfață foarte intuitivă și ușor de utilizat, instalat, configurat și administrat, în funcție de nevoile companiei tale.

Asistență permanentă pentru tine și echipa ta

Asistență tehnică 24/7

Specialiștii noștri sunt la dispoziția ta și îi poți contacta cu ușurință prin e-mail, telefon sau chat, ori de câte ori tu sau echipa ta aveți nevoie de ajutor.

 

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.