Luni-Vineri 9-16

PaintShop® Pro 2023 - licenta comerciala, perpetua, electronica

ID Produs: 192015


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 3 zile

363,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere PaintShop® Pro 2023 - licenta comerciala, perpetua, electronica de la Corel


Corel® PaintShop® Pro 2023 - NOU ÎN PROGRAM

Face╚Ťi din fiecare fotografie cea mai bun─â fotografie cu PaintShop® Pro 2023, un editor foto avansat care ofer─â o gam─â cuprinz─âtoare de instrumente profesionale de editare ╚Öi design grafic, precum ╚Öi solu╚Ťii care economisesc timp alimentate de inteligen╚Ťa artificial─â.

Ob╚Ťine╚Ťi o adâncime clar─â de câmp în compozi╚Ťia final─â cu noua func╚Ťie Focus Stacking, utiliza╚Ťi generatorul avansat de cadre pentru a crea cu u╚Öurin╚Ť─â o varietate de forme ╚Öi umple╚Ťi-le cu imagini pentru a îmbog─â╚Ťi povestea pe care o spune╚Ťi. Alinia╚Ťi obiectele instantaneu cu precizie cu noua func╚Ťie Snap to Objects ╚Öi îmbun─ât─â╚Ťi╚Ťi capacit─â╚Ťile de editare RAW cu instrumentele AfterShot Lab disponibile acum în PaintShop Pro.

Economisi╚Ťi timp ╚Öi simplifica╚Ťi procesul de editare cu îmbun─ât─â╚Ťiri de utilizare ╚Öi performan╚Ť─â aplicate la nivel general. Bucura╚Ťi-v─â de editare pozitiv─â de la început pân─â la sfâr╚Öit ╚Öi ob╚Ťine╚Ťi rezultate la fel de unice precum imaginile dvs.1. NOU! Focus Stacking
Fii clar ╚Öi clar cu noua func╚Ťie Focus Stacking, care v─â permite s─â combina╚Ťi mai multe imagini ale aceleia╚Öi scene realizate la distan╚Ťe focale diferite pentru a crea un compozit final cu o adâncime de câmp (DOF) mai mare decât oricare dintre imaginile surs─â individuale. Face╚Ťi cuno╚Ötin╚Ť─â cu Focus Stacking ca o modalitate rapid─â de a ob╚Ťine o imagine perfect clar─â cu cei trei pa╚Öi simpli ai asistentului ╚Öi de a face fiecare zon─â a imaginii clar─â ╚Öi clar─â.


2. ÎMBUN─éT─é╚ÜIT─é! Instrument de cadru
Crea╚Ťi forme (m─â╚Öti) din forme simetrice ╚Öi prestabilite ╚Öi chiar obiecte text vectoriale - sau converti╚Ťi obiectele vectoriale ╚Öi textul existente în forme - toate cu instrumentul Frame îmbun─ât─â╚Ťit. Apoi umple-le cu imagini, modele sau culori pentru efecte specifice - suprarealiste, avangardiste, distractive sau altceva. Îmbog─â╚Ťi╚Ťi pove╚Ötile vizuale pe care le spun imaginile dvs. cu instrumentul Frame îmbun─ât─â╚Ťit.


3. NOU! Laboratorul AfterShot
Bucura╚Ťi-v─â de editarea puternic─â ╚Öi complet─â a fi╚Öierelor RAW cu o gam─â larg─â de instrumente profesionale în noul AfterShot Lab, disponibil acum în PaintShop Pro. Nu ave╚Ťi nevoie de aplica╚Ťii suplimentare ╚Öi nu rula╚Ťi mai multe procese de editare simultan - toate pentru a economisi timp ╚Öi pentru a simplifica procesul de editare.

4. NOU! Previzualizarea modului de amestecare în timp
real Utiliza╚Ťi noua previzualizare a modului de amestecare în timp real pentru a verifica rezultatele îmbin─ârii straturilor din mers, trecând cu mouse-ul peste op╚Ťiunile drop-down din paleta Straturi. Amesteca╚Ťi creativ ╚Öi verifica╚Ťi din mers cu instrumentul u╚Öor de utilizat ╚Öi intuitiv pentru modul de amestecare.


5. NOU! Fixa╚Ťi la obiecte
Alinia╚Ťi obiectele cu precizie în design-ul dvs. în cel mai scurt timp, cu noua caracteristic─â Snap to Objects. Utiliza╚Ťi un plic pentru a conecta precis dou─â obiecte cu verific─âri automate la nivel înalt ╚Öi pentru a evita pa╚Öii suplimentari în procesul de editare.


6. ÎMBUN─éT─é╚ÜIT─é! Utilizabilitate ╚Öi eficien╚Ť─â
Bucura╚Ťi-v─â de upgrade-uri în toat─â lumea! Explora╚Ťi aspectul de pagin─â actualizat „Nou de la ╚Öablon”, acum cu mai mult con╚Ťinut în panoul de vizualizare extins din ╚Ťigl─â ╚Öi noi op╚Ťiuni „Filtrare” ╚Öi „Ordonare” pentru a organiza o c─âutare rapid─â a subiectului. Ob╚Ťine╚Ťi rezultate excelente introducând cu precizie valorile de rota╚Ťie ╚Öi controlând unghiurile de rota╚Ťie în editarea vectorial─â. Vede╚Ťi o îmbun─ât─â╚Ťire a performan╚Ťei cu 30% atunci când utiliza╚Ťi Peria Rafinare, ob╚Ťine╚Ťi asisten╚Ť─â pentru cele mai recente camere ╚Öi multe altele!
 

De ce s─â alege╚Ťi PaintShop Pro 2023?

 

Instrumente esen╚Ťiale
Decupa╚Ťi ╚Öi redimensiona╚Ťi cu u╚Öurin╚Ť─â fotografiile folosind liniile directoare pentru compozi╚Ťie, raportul de aur sau regula treimii. Restaura╚Ťi ╚Öi repara╚Ťi fotografiile vechi cu instrumentele Scratch Remover ╚Öi Fade Correction pentru a îmbun─ât─â╚Ťi contrastul ╚Öi culoarea fotografiilor decolorate.


Instrumente de ajustare
Îmbun─ât─â╚Ťi╚Ťi-v─â fotografiile cu luminozitate ╚Öi contrast, umplere de lumin─â ╚Öi luminozitate, corec╚Ťie de decolorare, balans de alb, nuan╚Ť─â ╚Öi satura╚Ťie, eliminare zgomot, intensitate, claritate, corec╚Ťie de culoare ╚Öi niveluri ╚Öi curbe de ton.


Instrumente de selec╚Ťie ╚Öi corectare
Izola╚Ťi zona pe care dori╚Ťi s─â o selecta╚Ťi cu diferitele instrumente de selec╚Ťie ╚Öi sublinia╚Ťi-o cu Pensul de vindecare. Corecta╚Ťi automat distorsiunile, vignetarea ╚Öi abera╚Ťiile cromatice din fotografii cu instrumente de corectare a obiectivului. Utiliza╚Ťi instrumentul Îndreptare pentru a corecta orizontul înclinat sau instrumentul de corec╚Ťie a perspectivei pentru a face fotografia s─â par─â ca ╚Öi cum ar fi fost f─âcut─â dintr-un unghi diferit.


RAW, HDR ╚Öi control foto 360 °
Bucura╚Ťi-v─â de editare RAW puternic─â ╚Öi complet─â cu o gam─â larg─â de instrumente profesionale în noul AfterShot Lab, acum în PaintShop Pro. Combina╚Ťi mai multe fotografii ale aceleia╚Öi scene cu expuneri diferite pentru a crea o fotografie HDR grozav─â. Instrumentele HDR din PaintShop Pro v─â permit s─â accesa╚Ťi o gam─â mai larg─â de tonuri pentru o imagine final─â uluitoare. Edita╚Ťi fotografiile f─âcute cu o camer─â de 360 °.


Instrumente care economisesc timp
Reduce╚Ťi repeti╚Ťia ╚Öi accelera╚Ťi activit─â╚Ťile complexe de editare a fotografiilor prin capturarea de scripturi ╚Öi automatizarea edit─ârii mai multor fotografii simultan cu procesare în lot, cum ar fi ad─âugarea unui filigran, a unei rame foto sau pur ╚Öi simplu redimensionarea.Pentru cine este PaintShop Pro?Iubitorii de fotografie
De la pasiona╚Ťi la pasiona╚Ťi de fotografie, fiecare fotograf are nevoie de instrumente care s─â-l ajute s─â-╚Öi ating─â viziunea creativ─â. PaintShop Pro ofer─â tot ce au nevoie fotografilor pentru a edita ╚Öi gestiona întreaga lor colec╚Ťie de fotografii într-un singur produs.


Designeri grafici și consumatori creativi
Cu straturi, instrumente vectoriale ╚Öi instrumente de pictur─â ╚Öi desen, PaintShop Pro este solu╚Ťia perfect─â acas─â sau la serviciu. Designerii grafici folosesc PaintShop Pro pentru a crea o mare varietate de lucr─âri de art─â, inclusiv postere, bro╚Öuri, grafic─â web ╚Öi multe altele. Consumatorii creativi creeaz─â con╚Ťinut pe care îl pot împ─ârt─â╚Öi prietenilor ╚Öi familiei. Ambele grupuri vor adora noile palete de culori, pensule, degrade, modele ╚Öi tuburi de imagine din PaintShop Pro.


Afaceri
Pentru companiile de toate dimensiunile, PaintShop Pro este extrem de valoros pentru a lucra în orice, de la design grafic intern ╚Öi crearea de diapozitive uimitoare pân─â la utilizarea instrumentelor de captur─â de ecran ╚Öi adnotare pentru o comunicare clar─â. Licen╚Ťele de volum, implementarea web ╚Öi reducerile de volum îl fac o alegere excelent─â pentru mediile de afaceri ╚Öi educa╚Ťionale.

 


Caracteristicile designului grafic creativ
 

Straturi și măști
Straturile ╚Öi m─â╚Ötile sunt esen╚Ťiale pentru editarea avansat─â a imaginilor, compunerea ╚Öi designul grafic. Utiliza╚Ťi mai multe straturi nedistructive atunci când edita╚Ťi imagini pentru a crea compozite foto cu u╚Öurin╚Ť─â. Crea╚Ťi m─â╚Öti pentru a ascunde sau afi╚Öa p─âr╚Ťi ale unui strat, estompa╚Ťi între straturi ╚Öi crea╚Ťi efecte speciale cu precizie.


Instrumente
de text Ad─âuga╚Ťi text la imagini pentru a crea modele interesante, cum ar fi un meme sau un citat de imagine. Personaliza╚Ťi fonturile, dimensiunea, stilul, alinierea, orientarea ╚Öi kerningul cu un set complet de instrumente de tipografie.


Instrumente de desen, pictură și umplere
Picta╚Ťi cu noile pensule încorporate sau importa╚Ťi pensule Adobe Photoshop pentru a da via╚Ť─â desenelor dvs. digitale. Desena╚Ťi cu instrumente de ilustrare vectorial─â ╚Öi folosi╚Ťi palete de culori, degrade, modele ╚Öi tuburi de imagine pentru a v─â duce designul la nivelul urm─âtor.


╚śabloane ╚Öi con╚Ťinut creativ
Lucra╚Ťi cu o varietate de pensule, texturi, modele ╚Öi alt con╚Ťinut creativ în produsul dvs. - gata s─â inspira╚Ťi idei noi ╚Öi s─â economisi╚Ťi timp pe m─âsur─â ce construi╚Ťi proiecte la nivelul urm─âtor.


 

Solu╚Ťii inteligente

 

Instrumente de inteligen╚Ť─â artificial─â
M─âri╚Ťi imaginea f─âr─â distorsiuni nedorite cu AI Upsampling, elimina╚Ťi rapid artefactele ╚Öi zgomotul din fotografii cu AI Artifact Removal sau AI Denoise, stila╚Ťi fotografiile cu efecte artistice cu AI Style Transfer ╚Öi schimba╚Ťi u╚Öor fundalul imaginii folosind AI Func╚Ťia de înlocuire a fundalului.


Instrumente de ajustare cu un singur clic
Profita╚Ťi rapid de cele mai bune rezultate din fotografie! L─âsa╚Ťi One Step Photo Fix s─â aplice automat ajust─ârile de culoare ╚Öi de claritate. Sau pute╚Ťi utiliza Smart Photo Fix pentru a ajusta set─ârile sugerate pentru a ob╚Ťine fotografia perfect─â.


Efecte și filtre instantanee
Previzualiza╚Ťi o varietate de efecte foto prestabilite, cum ar fi Stiluri de film, Alb-negru, Peisaj, Retro, Tradi╚Ťional ╚Öi Artistic sau aplica╚Ťi mai multe efecte pentru un impact ╚Öi mai mare. R─âsfoi╚Ťi sute de efecte, inclusiv 3D, Art─â, Iluminare ╚Öi Reflec╚Ťie, pentru a ad─âuga umbre ╚Öi margini imaginilor dvs. sau pentru a transforma fotografiile într-o schi╚Ť─â sau imagine.


Instrumente pentru portret și retușare
Elimina╚Ťi ochii ro╚Öii, petele ╚Öi liniile nedorite sau neteze╚Öte ridurile, albi╚Ťi din╚Ťii ╚Öi uniformiza╚Ťi nuan╚Ťa pielii. Crea╚Ťi portrete cu aspect profesional cu modul Portret AI, care analizeaz─â ╚Öi aplic─â automat neclaritate bokeh pe fundalul imaginii.


Instrumente de con╚Ťinut
Elimina╚Ťi defectele, obiectele ╚Öi distragerile cu Instrumentul de eliminare a obiectelor sau încerca╚Ťi instrumente de editare care ╚Ťin seama de con╚Ťinut, cum ar fi SmartClone, Magic Move ╚Öi Magic Fill, pentru a umple automat o zon─â goal─â atunci când muta╚Ťi sau elimina╚Ťi un obiect dintr-o imagine pentru a se potrivi cu zona înconjur─âtoare fundal.


Adâncimea câmpului ╚Öi focalizarea selectiv─â
Ad─âuga╚Ťi neclaritate, juca╚Ťi-v─â cu adâncimea câmpului în fotografiile dvs. sau aplica╚Ťi efecte bokeh pentru a men╚Ťine anumite p─âr╚Ťi ale imaginii ╚Öi a estompa restul. De asemenea, pute╚Ťi utiliza func╚Ťia de focalizare selectiv─â pentru a crea un efect Tilt-Shift pentru a face imaginea s─â arate natural─â

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Cod produs: #192015 | Cod producator: Corel ESDPSP2023ML

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.