Luni-Vineri 9-16

Licenta retail Microsoft Windows 11 Pro 32-bit/64-bit Electronic Software Download All Lng

ID Produs: 193020


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

941,60 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 38.38 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Licenta retail Microsoft Windows 11 Pro 32-bit/64-bit Electronic Software Download All Lng de la Microsoft

 

Windows 11 Pro este sistemul de operare cel mai nou oferit de Microsoft, care este dezvoltat special atat pentru utilizatorii profesionisti, cat si pentru companii. Microsoft Windows 11 Pro poate fi rulat, pe langa PC-urile si laptop-urile clasice, pe mai multe dispozitive cum ar fi tablete, smartphone-uri, Xbox One, etc. Astfel Microsoft Windows 11 Pro va ofera, impreuna cu serviciile sale, suportul optim pe toate platformele compatibile, necesare profesionistilor.

Noul Windows 11 Pro iese in evidenta cu o interfata moderna, accesibila si usor de utilizat. Acesta este compatibil cu toate dispozitivele si caracteristicile acestora. Cerintele de sistem ale lui Windows 11 Professional nu au fost modificate in comparatie cu versiunile anterioare, cum ar fi Windows 7 si Windows 8.1. Astfel Microsoft Windows 11 Pro poate fi rulat fara nicio problema pe calculatoare mai vechi, fiind un avantaj foarte mare pentru orice tip de afacere care doreste sa isi desfasoare activitatea pe acest nou sistem de operare.

 

Sistemul de operare Windows 11 Professional ofera utilizatorilor sai diferite functii business precum Domain Join, Group Policy Management, BitLocker, Enterprise Mode pentru Internet Explorer EMIE, Remote Desktop, Assigned Access 8.1 si Hyper-V Client. In afara acestor functii profesionale, sistemul de operare Windows 11 Pro contine si proprietati sau programe universal precum: Cortana reprezinta un asistent virtual inteligent care se va dovedi a fi un ajutor valoros in activitatile periodice sau zilnice si care va fi o placere sa il descoperiti. Microsoft Edge este noul motor de cautare pentru internet care inlocuieste vechiul Internet Explorer. Recunoastere faciala si acces biometric este folosit pentru scanarea amprentei degetului sau a recunoasterii fetei, daca infrastructura necesara este disponibila. Continuum reprezinta modul dedicat pentru tablete si dispozitivele touch.

O alta inovatie pe care acest sistem de operare o introduce in materie de grafica este noul DirectX 12, care va ofera suportul grafic necesar pentru rularea celor mai noi jocuri si aplicatii care necesita procesare grafica de ultima generatie. Cu sistemul de operare Microsoft Windows 11 Pro aveti posibilitatea de a va alatura la Azure Active Directory, un director bazat cloud si un serviciu pentru gestionarea identitatii.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.