Luni-Vineri 9-16

SSD Crucial X6 1TB USB 3.2 tip C

ID Produs: 198484

Garantie: 36 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

419,94 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 17.11 lei/luna

Descriere SSD Crucial X6 1TB USB 3.2 tip C de la CRUCIAL

SSD-ul care te duce acolo unde HDD-ul nu poate.

Cu viteze de până la 5,6 ori mai rapide2 decât majoritatea HDD-urilor tradiționale, Crucial X6 vă permite să încărcați și să transferați fișiere rapid și să vă întoarceți la zi. Spune la revedere hard disk-urilor lente și fragile și timpilor lungi de încărcare pentru totdeauna.

Unitate mică. Capacitate uriașă.

Cu o capacitate de până la 4TB1, luați-vă viața digitală cu dvs. Biblioteci de fotografii masive, fișiere, jocuri și colecții de filme pot încăpea acum toate în buzunar. Cu mai puțin de 40 de grame, Crucial X6 cântărește mai puțin decât cheile mașinii tale.

Gata pentru orice.

SSD-ul portabil X6 este dispozitivul de stocare care funcționează cu aproape orice*: PC, Mac, PS4™, Xbox One, dispozitive Android și multe altele6. USB-C gata imediat scos din cutie.

(*Adaptor USB-A disponibil separat.)

Fiabilitatea și durabilitatea sunt cruciale.

Crucial X6 este testat pentru a rezista la o cădere de 6,5 picioare3 și este rezistent la șocuri, vibrații și temperaturi extreme - protejând fișierele importante oriunde ați merge.

  • Interfata
    USB 3.1
  • Capacitate
    1 TB
  • Rata de transfer
    Citire: 540 MB/s MB/s
  • Culoare
    Negru
  • Dimensiune
    69 x 64 x 11 latime x adancime x inaltime
  • Greutate
    42 g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.