Luni-Vineri 9-16

Solid State Drive (SSD) SanDisk SSD Plus, 2TB, 2.5", SATA III

ID Produs: 218839


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

751,45 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 30.64 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Solid State Drive (SSD) SanDisk SSD Plus, 2TB, 2.5", SATA III de la Sandisk

Form Factor 2.5 inch
Capacitate 2 TB
Tip memorie TLC
Rata de transfer la citire 545 MB/s
Rata de transfer la scriere 450 MB/s
Rata de transfer SATA 750 MB/s
Dimensiuni (W x D x H cm) 100.50 x 69.95 x 7
Line-up SSD Plus
Interfata SATA III
Line-up SSD Plus
SanDisk, un pionier in tehnologiile de stocare in stare solida si in increderea avantajelor brandului, ofera viteza si performanta imbunatatite cu SanDisk SSD Plus. Veti aprecia mai repede pornirea, oprirea, transferul de date si timpul de raspuns la aplicatie decat cu o unitate HDD. SanDisk SSD Plus ofera, de asemenea, performante linistite, fiabile si monitorizare a starii de bord pentru aplicatiile dumneavoastra preferate.
 
Extindeti-va viata laptopului sau a computerului desktop
Imbunatatiti-va laptopul sau desktopul cu o unitate rapida si fiabila in stare solida, de la un brand de incredere la nivel mondial si, dintr-o data, computerul vechi actioneaza si se simte ca o masina noua cu boot-up-uri, opriri si aplicatii mai rapide.
 
Pornirea mai rapida, oprirea si raspunsul aplicatiei
Viteze de citire secventiale ridicate de pana la 535 MB / s ** si viteze de scriere secventiale de pana la 450MB / s ** se traduc intr-o performanta mai buna pentru tot ceea ce faci, performand mai repede decat un hard disk tipic.
 
Design durabil in stare solida
Fara piese in miscare, SanDisk SSD Plus este proiectat pentru a rezista la socuri si vibratii, ajutand la pastrarea datelor dumneavoastra in siguranta.
 
Ideal pentru
sarcini obisnuite pentru PC-ul dumneavoastra, SanDisk SSD PLUS ofera memorie in cache SLC, care creste performanta de scriere in rafala, ceea ce o face solutia ideala de stocare pentru sarcini de lucru tip PC, precum navigare web, e-mail, jocuri casual, productivitate de birou si divertisment audio / video.
 
Configurare simpla
SanDisk SSD Plus este livrat cu instructiuni usoare, pas cu pas si software de clonare, care va ajuta sa va configurati noua unitate.
  • General
    • Capacitate
      2TB
    • Interfata
      SATA III
    • Inch
      2.5

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.