Luni-Vineri 9-16

Creative STAGE 360, Sitem 2.1 soundbar + subwoofer, Bluetooth 5.0, Dolby Atmos, HDMI 2.0, ARC, Optic, 240W peak power, Telecomanda IR

ID Produs: 206156

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

1.070,87 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +85,67 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +149,92 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 43.63 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Creative STAGE 360, Sitem 2.1 soundbar + subwoofer, Bluetooth 5.0, Dolby Atmos, HDMI 2.0, ARC, Optic, 240W peak power, Telecomanda IR de la Creative

Tip sistem 2.1
Putere RMS 60 W
Putere PMPO 240 W
Sateliti 1
Tip boxa Bluetooth
Subwoofer Da
Telecomanda IR
Altele ARC (Audio Return Channel) Dolby Atmos Bluetooth 5.0 HDMI 2.0
Conectare USB Alimentare USB
Dimensiune sateliti (W x D x H mm) 565 x 88 x 75 mm
Dimensiune subwoofer (W x D x H mm) 115 x 250 x 422 mm
Continut pachet Telecomanda Cablu alimentare 1 x Cablu optic 1 x Soundbar 1 x Subwoofer 1 x Cablu subwoofer
Culoare Negru

SURROUND REALIST

SUNET PE CARE IL PUTETI SIMTI

Multe servicii de streaming, de la Netflix, Apple TV+, HBO Max, la Prime Video, accepta Dolby Atmos - dar nu toate barele de sunet o fac.

 

Bucurati-va de un sunet puternic care pare sa vina din toate unghiurile cu experienta Dolby Atmos 5.1.2. Cu Creative Stage 360, experimentati inaltimea realista, elementele spatiale si intensitatea sunetului tridimensional simulat prin simpla redare a oricarui suport media compatibil cu Dolby Atmos. Tehnologia surround Dolby Atmos are capacitatea de a oferi un sunet pozitional precis. Acest lucru permite realizarea unor reprezentari sonore realiste, cum ar fi intensitatea cand un elicopter de atac Cheyenne pluteste deasupra campului de lupta intr-un film de razboi sau momentul emotionant cand un samurai ranit se apara cu virtuozitate de inamicii care vin din toate partile.

 

Fiti pe marginea scaunului cu reproducerea unor tonuri clare, bogate si detaliate la fiecare sunet redat, in timp ce va bucurati de emotia si entuziasmul scenelor pline de actiune sau va ghemuiti pe canapea in timp ce frica va curge pe sira spinarii in timp ce vizionati filme de groaza infioratoare.

AUDIO FULMINANT

Cu o putere mare, vine o mai buna imersiune audio. Lasati Creative Stage 360 sa va transpuna in mijlocul scenelor de actiune sau in inima jocurilor dvs. preferate, in timp ce sunetul va invaluie pentru a capta o experienta uimitoare si captivanta. Bara de sunet se mandreste cu driverele de circuit nou-noute, cu reglaj personalizat, cu livrarea unui sunet bogat si precis, aducandu-va luxul unei performante media spatiale fara dezordine suplimentara.

 

Impreuna cu un subwoofer dedicat cu raza lunga de actiune, optimizat cu un driver cu excursie mare, sporeste si mai mult experienta generala de divertisment si obtine efecte de bas mai profunde, care nu numai ca iti vor zdruncina oasele, dar vor rasuna adanc in suflet, pe masura ce simtiti fiecare sunet zguduitor.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.