Luni-Vineri 9-16

Suport pentru laptop, Digitus, Plastic, Cu mousepad si suport de telefon, Pana la 17", Gri

ID Produs: 207241

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

134,26 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Suport pentru laptop, Digitus, Plastic, Cu mousepad si suport de telefon, Pana la 17", Gri de la Digitus

DIGITUS Stand pad laptop pentru lucru la distanta Va permite sa lucrati oriunde - cu un mouse pad si un suport pentru telefon Potrivit pentru laptopuri de pana la 17" birou Suportul pentru notebook situat pe partea de jos asigura un sprijin stabil chiar si atunci cand este inclinat.Maner practic de transport.

Suportul pentru notebook va permite sa lucrati oriunde - si, prin urmare, ofera flexibilitate maxima. Solutia ofera un mouse pad si un suport pentru smartphone.

Manerul de pe partea inferioara previne alunecarea notebook-ului - chiar si atunci cand lucrati intr-o pozitie inclinata. Tampoanele moi de pe partea inferioara asigura o utilizare confortabila si un sprijin stabil.

Potrivit pentru notebook-uri cu diagonala ecranului de pana la 17" Pad mouse integrat Suport smartphone integrat Captuseala moale pe partea inferioara Potrivit ca suport pentru a mari suprafata de pe birou Suportul pentru notebook situat in partea de jos asigura suport stabil chiar si atunci cand este inclinat

Maner practic de transport

Dimensiuni : lungime 30,5 cm x latime 57,5 cm x inaltime 5,5 cm

Greutate: 0,9 kg

Culoare: gri Material: Plastic / bumbac

Culoare: Gri, Multicolor;

Iluminare de fundal: Nu;

Reglare inaltime ci: Nu;

Reglare unghi de inclinare: Nu;

Picioare anti-alunecare : Nu;

Picioare pliabile: Nu;

Diagonala maxima a ecranului: 15";

Material: Plastic

Tip produs Stand
Compatibilitate maxima laptop 17 inch
Material Plastic
Culoare Gri

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.