Luni-Vineri 9-16

Cooler laptop Thermaltake Massive 12 Max, iluminare LED Albastru, 17"

ID Produs: 207235

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

198,38 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Cooler laptop Thermaltake Massive 12 Max, iluminare LED Albastru, 17" de la Thermaltake

Tip produs Cooler
Compatibilitate maxima laptop 17 inch
Compatibilitate minima laptop 7 inch
Numar ventilatoare 5
Dimensiune ventilator 80 mm 120 mm
Tip conector USB 3.0
Viteza rotatie maxima 2200 rpm 1200 rpm
Numar porturi USB 2
Material Plastic Metal
Nivel zgomot 28 dB
Functii Reglabil Anti-alunecare Iluminare albastra
Culoare Negru
Continut pachet 1 x Cooler Laptop

DIMENSIUNI

Lungime cablu 30 cm
Greutate 1 Kg
Lungime 420 mm
Latime 290 mm
Inaltime 40 mm

Coolerul pentru laptop Thermaltake Massive 12 Max este o alegere excelenta pentru utilizatorii care cauta o solutie de racire eficienta si durabila pentru laptopul lor. Coolerul este fabricat din materiale de inalta calitate si ofera o serie de caracteristici utile, inclusiv:

  • Structura din plastic si metal: Coolerul are o structura solida, din plastic si metal, care ofera o rezistenta si o durabilitate ridicata.
  • Design modern anti-alunecare: Coolerul are un design modern, cu o carcasa neagra si iluminare albastra. De asemenea, are picioare anti-alunecare care asigura o stabilitate buna pe orice suprafata.
  • Relaj pe inaltime: Coolerul are un sistem de reglare a inaltimii, care va permite sa il adaptati la nevoile dvs. Coolerul ofera trei pozitii de inclinare: 3°, 9° si 13°.
  • Dimensiune notebook: 10-17” (maxim): Coolerul este compatibil cu laptopuri cu diagonala cuprinsa intre 10 si 17 inch.
  • 4 ventilatoare ajustabile de 80mm (2200 RPM, 36.6 CFM, 2.96 mmH2O, 28 dBA): Coolerul este echipat cu patru ventilatoare de 80mm care ofera o circulatie a aerului eficienta. Ventilatoarele sunt ajustabile, astfel incat sa le puteti configura in functie de nevoile dvs.
  • 1 ventilator ajustabil de 120mm (1200 RPM, 34 CFM, 0.57 mmH2O, 28 dBA): Coolerul este echipat si cu un ventilator de 120mm care ofera o ventilatie suplimentara. Ventilatorul este ajustabil, astfel incat sa il puteti configura in functie de nevoile dvs.
  • Alimentare de la portul USB 3.0: Coolerul se alimenteaza de la portul USB 3.0 al laptopului dvs.
  • Port USB 3.0 aditional pentru conectarea diverselor device-uri: Coolerul ofera si un port USB 3.0 aditional, pe care il puteti folosi pentru a conecta diverse dispozitive, cum ar fi un mouse, o tastatura sau un stick USB.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.