Luni-Vineri 9-16

Proiector tip lanterna - Povesti magice

ID Produs: 200155


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

127,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Proiector tip lanterna - Povesti magice de la Brainstorm

Da viata povestilor tale preferate proiectand pe peretii camerei imagini spectaculoase

Caracteristici:

  • seturile STEM se bazeaza pe programa scolara STEM (science, technology, engineering and mathematics) in care copiii invata la o singura materie stiinta, tehnologie, inginerie si matematica
  • scanati codul QR atasat pentru a gasi cele sase povesti online
  • bucurati-va de naratiunea amuzanta a fiecarei povesti si, in acelasi timp, de proiectiile fermecatoare
  • fiecare parte a povestii are o ilustratie diferita care se proiecteaza pe o latime de pana la 1 m
  • acest set incurajeaza dragostea pentru povesti, lectura si pentru folosirea imaginatiei
  • rasuciti partea cu lentila a proiectorului pentru a focaliza imaginile pe perete sau tavan si rotiti discul pentru a schimba imaginea
  • in plus, atunci cand nu are nici un disc in interior, proiectorul se poate folosi ca lanterna
  • setul include: 12 discuri si 96 de ilustratii fermecatoare
  • necesita 2 baterii de tip AAA (neincluse)

Dimensiune ambalaj: 23.4 x 17.5 x 4.4 cm

Varsta recomandata: 3 ani+

Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile produselor prezentate pe site pot suferi modificari efectuate de producatori. Edu Class face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea mici diferente fata de produsele livrate. Va rugam sa ne scrieti in formularul Feedback site din pagina de Contact, in cazul in care sesizati o diferenta de ambalaj.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.