Luni-Vineri 9-16

Tableta OnePlus Pad Go, Octa-Core, 11.35", 8GB RAM, 128GB, 4G, Verde

PRET SPECIAL
ID Produs: 228271

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin limitat

1.633,87 lei

1.499,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +119,92 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +209,86 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 61.07 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Tableta OnePlus Pad Go, Octa-Core, 11.35", 8GB RAM, 128GB, 4G, Verde de la OnePlus

Toate stilate pana la GO

Designul elegant ofera o vibratie serioasa cu cea mai proaspata combinatie de culori in doua tonuri. Impreuna cu picurarea, este usor de prins. De la marginile curbate la camera centrata, nimic nu va sta in cale.

Imagini vizuale foarte clare

Am strans mai multi pixeli in afisaj pentru o rezolutie uimitoare de 2,4K care va imbunatateste divertismentul vizual. Pline cu mai multe detalii, filmele arata magic, emisiunile TV par grozave, iar streamingul este senzational. De fiecare data cand apasati pe play, nu veti putea privi in alta parte.

Vederi supradimensionate

Pregateste-te pentru o fereastra care uimeste cu adevarat. Un afisaj masiv de 28,85 cm va sporeste divertismentul si informatiile. Raportul de aspect mare, usor de citit, de 7:5, este perfect pentru vizualizarea si rasfoirea mai multor continuturi preferate. Si cu ramele subtiri de 7,5 mm, bucurati-va de confort pe tot parcursul zilei pentru divertismentul de zi cu zi.

Imagini care curg

Derulati si glisati ca un sef. Rata de reimprospatare de 90 Hz are scoruri de zece din zece pentru a fi rapida si fluida. O sa-ti placa derularea neteda, matasoasa, care aluneca cu fiecare glisare, este timpul sa te bucuri de joc ultra-responsiv cu zero intarziere.

Ingrijirea ochilor si sanatatea somnului

Ecranul nu este doar uimitor, este si pe deplin certificat pentru ingrijirea ochilor. OnePlus Pad Go ofera o sanatate inteligenta unica in clasa sa: luminozitate inteligenta pentru confort de vizualizare si tehnologia Low Blue Light pentru reducerea oboselii ochilor. Dormiti mai usor cu modul Ora de culcare cu o temperatura de culoare care se ajusteaza automat.

Sunet extraordinar

Enervati-va cu campul sonor Omnibearing, exclusiv pentru OnePlus. Difuzoarele cvadruptoare va mentin in mod dinamic cufundat in orice orientare cu o simfonie sonora. Cu Dolby Atmos, mariti volumul cu continut acceptat. De la filme la jocuri, plonjati intr-o experienta sonora cinematografica.

RAM si stocare care se flexeaza

Pentru maestrii multitasking, 8 GB de RAM mentine deschise pana la 22 dintre aplicatiile tale preferate – si acestea se vor incarca mai repede, cu comutarea atat de simpla. Spatiul de stocare de 128 GB, extensibil cu pana la 1 TB, inseamna maximum de aplicatii, media si memorii digitale. Asa ca nu apasati pe play toata ziua, ci apasati pe tot weekendul si toata saptamana.

Divertismentul a crescut

O baterie foarte mare de 8000 mAh va asigura ca va eliberati mai mult suc. De asemenea, am facut standby foarte lung, de pana la 514 ore. Reveniti la actiune mai repede cu incarcarea rapida SUPERVOOC de 33 W. Cu o durata de redare de pana la 14 ore de videoclipuri si 40 de ore de muzica, petreceti mai putin timp la priza si mai mult timp relaxandu-va.

Conectati-va fara probleme

Conectarea automata va conecteaza mai rapid si mai usor pe dispozitivele dvs., cu conexiuni fara intreruperi atunci cand sunt aproape. Treceti de la afisajul smartphone-ului la OnePlus Pad Go – si chiar mai departe – pentru noi modalitati proaspete de a apasa pe redare.

Ramai in miscare

Spune la revedere hotspot-urilor Wi-Fi si salut adevaratei libertati de internet. Conectivitatea LTE convenabila asigura ca OnePlus Pad Go este dispozitivul care merge oriunde. Pregateste-te sa primesti notificari OTP si apeluri din mers pentru o viata digitala mai fluida.

Ramaneti sincronizat perfect

Trei ferestre, doua dispozitive, posibilitati nelimitate. Cu Screen Mirroring, proiectati continutul preferat de pe telefon, primiti notificari importante si trageti si plasati fara efort fisierele intre dispozitivele conectate.

Conectivitate Cu SIM
Tip SIM Nano SIM
Sistem de operare Android
Versiune sistem operare Android 13
Tehnologie 4G 3G
Senzori Busola Giroscop Accelerometer
Continut pachet Cablu USB Tableta
Culoare Verde
Inaltime 188 mm
Latime 255.1 mm
Grosime 6.9 mm
Greutate 532 g

PROCESOR

Producator procesor MediaTek
Model procesor Helio G99
Numar nuclee 8
Frecventa 2.2 GHz 2 GHz
Tehnologie procesor 6 nm
Producator chipset video Mali-G57 MC2

AFISARE

Tehnologie display IPS
Diagonala display 11.3 inch
Rezolutie 1720 x 2408

MEMORIE

Capacitate memorie 8 GB

STOCARE

Capacitate stocare 128 GB
Tip slot memorie microSDXC

CONECTIVITATE

Versiune Bluetooth 5.2
Wireless 802.11 a/b/g/n/ac
Porturi 1 X USB tip C 2.0

ACUMULATOR

Tip acumulator Li-Polymer
Capacitate acumulator 8000 mAh

MULTIMEDIA

Rezolutie camera principala 8 Mpx
Rezolutie camera frontala 8 Mpx
Redare video Da
Redare audio Da
Redare imagine Da
  • General
    • Retea
      4G
    • Model Procesor
      Octa Core
    • Culoare
      Verde
    • Sistem de operare
      Android
  • Memorie
    • Memorie RAM
      8GB
    • Memorie interna
      128GB
  • Display
    • Diagonala
      11.35
  • Foto & Video
    • Camera secundara
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.