Luni-Vineri 9-16

Tastatura iBox IKS620, cu cablu, EN, iluminata, Neagra

ID Produs: 205628

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

91,32 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Tastatura iBox IKS620, cu cablu, EN, iluminata, Neagra de la IBOX

Tastatura Pulsar iluminata din spate se caracterizeaza printr-un design original care aminteste de vechile masini de scris. Combina traditia si modernitatea.

 
Durabilitate
 
Tastatura este realizata din materiale de inalta calitate, placute la vedere si durabile. Datorita acestui lucru, va servi mult timp. Amprenta laser pe taste garanteaza durabilitatea marcajelor.
 
Comoditate
 
Tastatura are incorporat un bloc numeric pentru a facilita lucrul, iar spatiile mari dintre taste te vor face sa tastati fara sa apasati tastele gresite.
 
Iluminare de fundal
 
Tastatura permite 6 culori de iluminare de fundal, modul continuu si clipire. Tastatura va permite, de asemenea, sa modificati luminozitatea luminii de fundal, precum si viteza pulsatiei luminii.
Tip Standard
Culoare Negru
  • General
    • Tehnologie
      cu fir

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.