Luni-Vineri 9-16

Telefon mobil Samsung Galaxy S24, Dual SIM, 8GB RAM, 256GB, 5G, Negru

ID Produs: 223448

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

3.947,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +315,84 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +552,72 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 160.85 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Telefon mobil Samsung Galaxy S24, Dual SIM, 8GB RAM, 256GB, 5G, Negru de la Samsung

 

Galaxy AI is here

Bun venit in noua era AI. Cu Galaxy S24 | S24+ poti o noua lume a creativitatii si productivitatii incepand cu cel mai important dispozitiv din viata ta. Telefonul tau.

 

 

Design nou care te va cuceri instant

Cu designul lor unitar si finisajul satinat, Galaxy S24 si S24+ sunt gandite sa imbunatateasca experienta de utilizare.

 

 

 

Tot ce iti place, acum imbunatatit 

Sunt actualizari pe care le-ai asteptat. Mai mult ecran. Mai multa baterie. Mai multa putere de procesare.6 Sunt doar o parte dintre motivele pentru care sa indragesti Galaxy S24 si S24+. Mai ales acum, cand Galaxy S24+ vine cu cea mai mare rezolutie a ecranului pe un dispozitiv Galaxy: QHD+.

 

Mai rezistent cu Armor Aluminium

Datorita acestui aluminiu folosit in industria spatiala dispozitivul tau este durabil si pregatit pentru aventura. Mai usor decat otelul inoxidabil, noul Armor Aluminium iti mentine dispozitivul protejat.10 Si, cu rezistenta IP68 la praf si apa, nu ai nicio grija.

*Galaxy S24, S24+ si S24 Ultra sunt clasificate IP68. Conform conditiilor de testare in laborator, pentru scufundare pana la 1,5 metri de apa dulce, timp de pana la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizarea pe plaja sau la piscina. Rezistenta la apa si praf a dispozitivului nu este permanenta si poate sa scada in timp, ca urmare a uzurii normale.

 

Inspirate de cele mai pretioase minerale ale Pamantului, aceste culori izbitoare dezvaluie puterea naturii. Fiecare culoare — Cobalt Violet, Amber Yellow, Onyx Black si Marble Gray — lasa o impresie puternica.

 

 

Potriveste detaliile cu motorul ProVisual

50MP. Mega Mega Pixeli

Te vei bucura un timp indelungat de fotografii de inalta rezolutie.

 

 

 

 

Fotografiaza de la distanta. Chiar si in intuneric

Realizeaza fotografii luminoase, colorate si clare, chiar si in intuneric, cu AI ISP. In sfarsit, portretele la care ai visat. Indiferent daca maresti cu 2x sau chiar 3x in conditii de luminozitate redusa, fiecare poza iese la fel de clara ca cele facute in timpul zilei.

   

Fa zoom cu o simpla atingere de ecran

Continua sa faci zoom. Treci de la 1x la 2x sau chiar 3x. AI pastreaza imaginile de inalta calitate: detaliate, clare si foarte precise — fara a pierde prea multe detalii.13,14

 

Pregateste-te pentru AI Zoom redare

Vizorul aplicatiei Camera prezinta o femeie care pozeaza in fata unui fundal pitoresc. Camera foto mareste de la 1x la 2x si apoi la 3x. Apoi, este prezentata o fotografie clara a unui subiect, cu un fundal pitoresc, cu zoom de 2,5x.

Realizeaza fotografii clare si detaliate din mijlocul actiunii, indiferent de distanta6 cu noua functie AI Zoom.

 

 

 

Pre-vizualizari

Super HDR. Acum imbunatatite cu AI

Cu cea mai recenta actualizare Super HDR poti face fotografii intense, asa cum le vezi, de la pre-vizualizare pana la postare. Si functioneaza chiar si atunci cand fotografiezi cu Instagram.

Vezi o pre-vizualizare Super HDR, chiar inainte de a apasa declansatorul. Pastreaz-o in Galerie sau incarc-o pe pagina profilului tau - in orice caz, vei observa aceeasi calitate HDR, uimitoare.

 


Redimensioneaza, retuseaza. Pur si simplu

Deblocheaza magia editarii fotografiilor bazate pe inteligenta artificiala.4 Acum, iti poti perfectiona fotografiile fara efort, asigurandu-te ca fiecare imagine este minunata. Dar asta nu este tot. Cu Generative Edit, chiar daca nu ai putut surprinde fotografia dorita, acum poti sa completezi fundalurile si sa faci obiectele nedorite sa dispara brusc.

 

Roteste-ti fotografia si lasa functia de transformare generativa sa completeze colturile lipsa, pentru a se potrivi in cadru.

Selecteaza si muta un obiect din fotografia ta, iar AI va umple spatiul pe care il lasa in urma, ca si cum nu a fost niciodata acolo.

 

 

Incercuieste-l, gaseste-l. Pur si simplu

Cauta ca niciodata cu Circle to Search. Pur si simplu incercuiesti un obiect, pentru a obtine rezultate in Google Search. Este o noua modalitate vizuala de a gasi ceea ce cauti.

 

 

 

Live Translate. Cel mai simplu mod de a comunica

Obtii o traducere rapida a discutiei la urmatorul apel telefonic. Exact, AI te ajuta sa comunici in timp real, intr-o limba pe care nu o stii, atunci cand vorbesti la telefon. Mai mult decat atat, functioneaza chiar si pentru mesagerie.

 

Tot ce ai nevoie, oricand la indemana

Personalizeaza-ti experienta zilnica cu gadgeturi de pe ecranul blocat si Always On Display. De la mementouri importante pana la calitatea aerului, obtii dintr-o privire informatiile de care ai nevoie.

 

 

Alege formularea potrivita pentru mesajul tau cu functia Chat Assist

Exploreaza noi moduri de formulare a mesajelor tale prin Chat Assist. Functioneaza chiar si in cadrul retelelor sociale si e-mail, pentru o conversatie rapida si usoara!

 

 Vapor Chamber mai puternica. Jocul a inceput

Sistemul nou si imbunatatit de disipare a caldurii te ajuta sa mentii jocul la o performanta optima. Acum mai mare si integreaza un lichid termic pentru eficientizarea racirii.

 

 

Ecran cu vizibilitate crescuta chiar si in conditii de lumina puternica

Ai acum un ecran mai mare pentru a te bucura de jocul preferat, datorita dimensiunii crescute a afisajului si ramelor ultra-subtiri. Galaxy S24 are ecran FHD+ de 6,2 inci si Galaxy S24+ vine cu afisaj QHD+ de 6,7 inci pentru a-ti oferi cea mai captivanta experienta de vizionare. In plus, te poti bucura de culori si contrast optime, cu Vision Booster.

 

 

Bateria pentru intreaga zi, mai inteligenta ca oricand

Galaxy S24 si S24+ au o baterie care iti ofera mai mult timp pentru joc, vizionare si pentru tine.

 

 

Quick Share in afara ecosistemului tau

Nu esti limitat la telefoanele Galaxy. Foloseste codurile QR si contactele salvate pentru a partaja cu utilizatori iOS sau cu familia si prietenii aflati departe.

   

Protejat cu Knox Matrix

Stai relaxat cu sistemul de securitate Knox Matrix. Datele, confidentialitatea si linistea ta sunt prioritatea noastra principala, indiferent de cate dispozitive ai.

   

Schimbarile incep cu pasi mici

Ne indreptam catre un viitor durabil, pas cu pas. Credem in construirea unei calatorii durabile, prin mici schimbari care ar putea face o mare diferenta. Este placut sa faci bine.

 

Tip telefon Smartphone
Sloturi SIM Dual SIM
Tip SIM Nano SIM
Sistem de operare Android
Conectivitate Bluetooth Wi-Fi GPS NFC Incarcare wireless
Versiune Bluetooth 5.3
Versiune sistem operare Android 14
Model procesor Exynos 2400
Numar nuclee 10
Frecventa procesor 3.1 GHz
Senzori Accelerometru Amprenta Senzor de proximitate
Continut pachet Telefon Cheie SIM Cablu de date USB Type-C
Culoare Onyx Black
Dimensiuni 70.6 x 7.6 x 147 mm
Greutate 167 g
SAR (W/kg) 1.35 W/kg (body) 0.869 W/Kg (head)
An aparitie 2024
Altele Certificare IP68
Tehnologie 2G 4G 3G 5G
Protectie Waterproof Dustproof

AFISARE

Dimensiune ecran 6.2 inch
Tip display Dynamic AMOLED
Rezolutie (pixeli) 2340 x 1080
Functii display 120 Hz FHD+

MEMORIE

Memorie interna 256 GB
Memorie RAM 8 GB

CONECTIVITATE

Standard Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Porturi USB Type C

FOTO VIDEO

Numar camere 3
Rezolutie camera principala 12 MP Ultrawide 50 MP Wide 10 MP Telephoto
Rezolutie camera frontala 12 Mpx
Rezolutie video 8K
Blit Da

ALIMENTARE

Capacitate baterie 4000 mAh
  • Memorie
    • Memorie interna
      256GB
  • Display
    • Diagonala
      6.2
  • General
    • Tip telefon
      Smartphone
    • Sloturi Sim
      Dual Sim
    • Retea
      5G
    • Model Procesor
      Octa core
    • Culoare
      Negru
    • Sistem de operare
      Android

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.