Luni-Vineri 9-16

Televizor Smart Android pentru copii KIVI - KidsTV, 32'', 80 cm, Full HD, lumina albastra scazuta, Albastru-Alb


Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 2 zile

1.699,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +135,92 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +237,86 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 69.22 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Televizor Smart Android pentru copii KIVI - KidsTV, 32'', 80 cm, Full HD, lumina albastra scazuta, Albastru-Alb de la KIVI

KIVI KidsTV - schimba conceptul de distractie!

Un produs care combina cele mai noi tehnologii si dragostea pentru copii

Dezvaluiti creativitatea copilului dumneavoastra cu KIDSTV!

Creati-va propria rama TV personalizata cu ajutorul constructorului pentru copii.Pregatiti-va pentru inspiratie si distractie nesfarsita in fiecare zi!

Ne pregatim de culcare cu lumina de veghe Alumiglow

Lumina de veghe AlumiGlow incorporata emite o lumina moale si linistitoare care creeaza o atmosfera calma si confortabila in camera copilului, ajutand la imbunatatirea regimului de somn

Integrare perfecta cu televizorul

Controlati lumina de veghe cu ajutorul telecomenzii. Bucurati-va de lumina chiar si atunci cand televizorul este oprit si reglati luminozitatea pentru a se potrivi starii dumneavoastra de spirit
Experienta de vizioneare de neegalat

Experienta de vizioneare de neegalat


Ecranul Full HD este conceput pentru a difuza o imagine naturala ce asigura vizionare confortabila

Vizionare fara griji

Vizionare confortabila datorita tehnologiei Low Blue Light pentru a proteja ochii copilului Dumneavoastra Bucurati-va de experienta de vizionare fara pierderea calitatii imaginii!
Telecomanda practica

Telecomanda practica


Telecomanda KIVI imbunatatita are un design ergonomic, cu un numar minim de butoane, astfel incat chiar si un copil sa poata naviga cu usurinta prin televizorul inteligent. Noua telecomanda se aseaza frumos si confortabil in mana, cu butoane netede si silentioase. Cele mai populare aplicatii au butoane dedicate pe telecomanda, permitand telespectatorilor sa acceseze continutul preferat printr-o singura apasare. Alte caracteristici includ o culoare albastra deosebita, un microfon integrat pentru controlul vocal si un buton de control al luminii de noapte. O sigla luminoasa cu logo incorporata in partea de jos va va ajuta sa localizati rapid telecomanda in intuneric.

Control Parental


Controlul parental imbunatatit le permite parintilor sa stabileasca limite pentru timpul de vizionare a televizorului si sa monitorizeze obiceiurile de vizionare ale copilului lor
Control Parental
 

Televizorul KIVI KidsTV este proiectat cu meticulozitate pentru camera copiilor. Dă frâu liber imaginației și oferă-i copilului tău distracție fără întreruperi!

Cu designul său distinctiv în stil cuburi de construit, puteți personaliza televizorul în mod inventiv, stârnind imaginația copilului tău dându-i frâu liber creativității. Acum, televizorul inteligent devine parte din joc.

Este atât un centru de divertisment multimedia, care difuzează conținut de înaltă calitate cu o imagine Full HD luminoasă, cât și un spațiu pentru creativitate și autoexprimare, precum și un loc de joacă pentru copii.

Cu KIVI KidsTV, părinții se pot relaxa, știind despre copiii lor că sunt înconjurați de dispozitive sigure pentru ei și consumă conținut potrivit vârstei lor. De asemenea, nu există niciun motiv de îngrijorare în ceea ce privește televizorul în sine, datorită sticlei de protecție a ecranului și a unui sistem de prindere sigur care permite fixarea fermă a televizorului la locul de instalare și conservarea componentelor electronice în timpul unui "crash test" accidental, în cazul în care jocurile copiilor merg prea departe.

Configurare și personalizare cu designul în stil cuburi de construit

Cuburile de jucărie din plastic pentru construcții pot fi atașate de ramă, suport și placa centrală a televizorului KIVI KidsTV. Montează orice, oriunde în acest spațiu. Nu există restricții privind dimensiunea, forma sau culoarea. De fiecare dată, copilul poate crea un cadru unic, care îi va reflecta individualitatea, îi va arăta creativitatea și preferințele artistice. Televizorul este compatibil cu cele mai populare serii de jucării de construcție. Pot fi folosite seturile pe care copiii le au deja sau pot fi cumpărate altele noi cu orice temă.

Sticlă de protecție

Ecranul Full HD de 32 de inci al noului KIVI KidsTV este protejat de sticlă termorezistentă. Sticla durabilă și rezistentă la zgârieturi asigură o protecție optimă a ecranului în cazul unor scenarii în care pot fi scăpate sau aruncate diferite obiecte. Acestea nu reprezintă o amenințare pentru această sticlă. Televizorul este absolut sigur pentru copil, rolul lui fiind acela de a încânta cu o imagine frumoasă și luminoasă timp de mulți ani.

Desenează și șterge

Desenează și șterge direct pe ecranul smart TV-ului tău! Urmele de pictură și semnele lăsate pe sticla protectoare KIVI KidsTV pot fi șterse cu o cârpă umedă. Acesta este un alt instrument necesar pentru creativitatea și autoexprimarea copilului.

Fixarea sigură a sistemului de susținere a picioarelor

Picioarele televizorului sunt atașate direct la rama metalică și conectate printr-o placă orizontală. Această placă de legăturămare servește ca o platformă suplimentară pentru creativitate, deoarece, alături de întregul cadru, este folosită pentru a atașa jucăriile din cuburi de construcție. Kitul este însoțit de un set de autocolante cu două fețe, astfel încât părinții să poată lipi în siguranță televizorul de suprafața pe care va sta.

Lumina de veghe pentru un somn sănătos, fără frici

Pe partea din spate a televizorului KIVI KidsTV se află o lampă de veghe AlumiGlow, care emite o lumină blândă și liniștitoare. Aceasta creează o atmosferă confortabilă în camera copilului și îi ajută pe cei mici să adoarmă mai repede, mai ales dacă sunt reticenți la ideea de a dormi pe întuneric. Lumina de veghe poate funcționa chiar și atunci când televizorul este oprit.  Nivelul de luminozitate este reglabil; părinții sau copilul, pot regla nivelul de iluminare cu ajutorul telecomenzii sau al unui buton de pe televizor.

Sistemul de operare

Televizorul funcționează pe sistemul de operare modern AndroidTV 11. Acesta este un sistem de operare oficial certificat de Google, asigurând performanțe stabile și de mare viteză ale televizorului inteligent. AndroidTV 11 oferă acces la peste 10.000 de aplicații cu jocuri, aplicații educaționale și aplicații de dezvoltare. Sistemul de operare permite, de asemenea, controlul dispozitivului cu ajutorul comenzilor vocale, ceea ce este relevant pentru cei mai mici utilizatori, care s-ar putea să nu fie încă familiarizați cu cititul, dar pot vorbi. * În plus, AndroidTV 11 oferă setări extinse de control parental.

* Limbile acceptate de asistentul Google

Telecomandă practică

Telecomanda KIVI îmbunătățită are un design ergonomic, cu un număr minim de butoane, astfel încât chiar și un copil să poată naviga cu ușurință prin televizorul inteligent. Noua telecomandă se așează frumos și confortabil în mână, cu butoane netede și silențioase. Cele mai populare aplicații au butoane dedicate pe telecomandă, permițând telespectatorilor să acceseze conținutul preferat printr-o singură apăsare. Alte caracteristici includ o culoare albastră deosebită, un microfon integrat pentru controlul vocal și un buton de control al luminii de noapte. O siglă luminoasă cu logo încorporată în partea de jos vă va ajuta să localizați rapid telecomanda în întuneric.

Tehnologii de ultimă generație pentru îmbunătățirea imaginii

Modelul KIVI KidsTV este echipat cu următoarele tehnologii avansate de îmbunătățire a imaginii:

  • Controlul super contrastului reglează contrastul unei imagini întunecate, procesând zonele localizate și " întărind" imaginea;
  • Ultra Clear optimizează videoclipurile SDR (numeroase filme și emisiuni mai vechi încă există în acest format) și le adaptează pentru vizualizarea pe un ecran Full HD;
  • Max Vivid ajustează luminozitatea și saturația locală a imaginii, transformând aproape orice conținut în HDR.

Protecția ochilor

Pentru a reduce efectele negative ale luminii albastre, KIVI KidsTV este echipat cu tehnologia specială Low Blue Light. Este cunoscut faptul că lumina ecranului poate provoca oboseala ochilor și poate afecta întârzierea instalării somnului. KIVI KidsTV elimină razele nocive și ajută la protejarea ochilor copiilor, în special în timpul nopții.

Tehnologie
Tip LED
Aplicatii video streaming Amazon Prime, Disney+, Netflix
Mirroring Android
Tip ecran Plat
Tip TV Smart TV Android
 
Audio
Sistem audio 2
Iesire sunet (RMS) 16 W
Tehnologii audio AVL (Auto Volume), Dolby Audio, Procesor SRC, Surround Sound
 
Video
Diagonala 80
Rezolutie Full HD
Rezolutie (pixeli) 1920 x 1080
Aspect imagine 16:9
Rata refresh 60 Hz
Tuner digital DVB-C, DVB-T, DVB-T2
Timp de raspuns 8.5 ms
Contrast dinamic 7000:1
Tehnologii Active Noise Reduction, Digital Noise Reduction
 
Conectori
HDMI 3
USB 2
Slot CI CI
Iesire audio optica Da
Jack Casti Da
RCA Da
Retea Bluetooth, Wi-Fi
 
Functii speciale
DLNA Da
 
Caracteristici generale
Sistem de operare Android
Eficienta energetica Clasa E
Consum energie electrica / 1000 ore 26 kWh
Accesorii incluse Manual utilizare
Culoare Albastru
Vesa (mm) 200 x 100
Greutate 6,7 kg
Dimensiuni (W x H x D) fara stand 734 x 70 x 430 mm
  • General
    • Diagonala (cm)
      80
    • Diagonala (inch)
      32
    • Tip ecran
      LED
    • Smart TV
      Da
    • Tehnologie 3D
      NU
    • Rezolutie (pixeli)
      1920x1080
  • Conectivitate
    • Wireless
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.