Luni-Vineri 9-16

Prajitor de Paine Sage BTA720, oțel inoxidabil, 1000W, Inox

ID Produs: 177317


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Prajitoare de paine

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Prajitor de Paine Sage BTA720, oțel inoxidabil, 1000W, Inox de la SAGE

BTA720BSS Prajitor de salvie

Prajitorul de paine BTA720BSS de la producatorul Sage va permite sa pregatiti paine prajita crocanta si paine mai groasa. Functia unica de setare automata a patiseriei asigura o prajire uniforma, astfel incat painele dumneavoastra prajite vor fi intotdeauna cu grija si bine prajite. Puteti alege dintre 5 grade de prajire . Exista o functie de dezghetare „ Crumpet” - pentru prajirea produselor de patiserie care contin nuci si fructe confiate (sandvisul episcopului).

Butonul „un pic mai mult” prelungeste timpul de prajire cu 30 de secunde , permitandu-va sa mai prajiti painea prajita . Exista o functie Anulare pentru intrerupere imediata si un buton „Lift & Look” pentru a ridica aluatul si a verifica prajirea fara a intrerupe procesul. Diodele LED cu iluminare din spate va informeaza despre progresul prajirii - ele numara invers timpul de prajire. Doua gauri foarte mari permit prepararea de paine mai groasa sau bucati mai mari de paine.

 

AVANTAJE

 

Permite 5 grade de prajire .

Exista 2 orificii de prajire foarte mari pentru felii mai mari de paine.

LED-urile va informeaza despre progresul prajirii.

Are o functie de dezghetare „Crumpet” - pentru prajirea produselor de patiserie care contin fructe confiate si nuci, „un pic mai mult” - extinde procesul de prajire cu 30 de secunde pentru o crocanta mai mare.

„Lift & Look” va permite sa ridicati aluatul in timpul prajirii si sa verificati gradul de prajire fara a intrerupe operatia.

Buton Anulare pentru intrerupere imediata.

Spatiu pentru depozitarea cablului de retea.

Utilizare Gospodărie
Numărul de felii prăjibile 2
Etape de prăjire 5
Tipul panoului de control Mecanic
Performanţă 1000 W
Tipul de afișare LCD
Materialul carcasei Oţel inoxidabil
Caracteristică: Dezghețare Centrarea automată a pâinii
Accesorii incluse: Tavă pentru firimituri detașabilă
Culoare Argint

DIMENSIUNI

Lungime 27 cm
Lăţime 18 cm
Înălţime 22 cm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.