Luni-Vineri 9-16

Docking station Satechi Aluminum TYPE-C CLAMP PRO, Silver

ID Produs: 182790


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

307,02 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 12.55 lei/luna

Descriere Docking station Satechi Aluminum TYPE-C CLAMP PRO, Silver de la Satechi

Proiectat exclusiv pentru iMac Pro si alte sisteme iMac (2017 si modele ulterioare) pentru a oferi un acces convenabil pentru toate porturile si dispozitivele cele mai frecvent utilizate. Hub-ul Satechi adauga functionalitati pe biroul tau, cu un port de date USB-C, trei porturi USB 3.0 si cititoare de carduri Micro / SD.

Proiectat exclusiv pentru iMac
Proiectat pentru modelele iMac Pro si iMac (2017 si mai noi) cu porturi Thunderbolt 3. Nu se potriveste cu modelele iMac mai vechi, cu porturile Thunderbolt standard.

Plug & Play
Utilizeaza butonul rotativ reglabil pentru a fixa in siguranta hubul tau in partea de jos a iMac-ului, pentru acces convenabil la porturile si dispozitivele tale cele mai iubite, fara a necesita o instalare suplimentara.

Accesare usoara
Extinde-ti porturile in fata sistemului tau iMac Pro sau iMac (2017 si mai noi) cu un port de date USB-C, trei porturi USB 3.0 si un slot cititor de carduri Micro / SD, toate folosind o singura conexiune USB-C.

Asortat cu iMac-ul tau
Acest adaptor a fost proiectat cu grija pentru a completa iMac-ul tau cu un finisaj elegant, periat din aluminiu. Elegant si functional, iti completeaza perfect spatiul de pe birou.
 


Dispozitive compatibile
Compatibil cu iMac Pro si sisteme iMac (2017 si mai noi) cu porturi USB-C.

Specificatii Compatibilitate Apple
Porturi I/O USB 3.0 USB-C SD card reader Micro SD
Greutate (g) 60 g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.