Luni-Vineri 9-16

Uscator de rufe Arctic DAPLH930W, Pompa de caldura, 9 kg, 15 Programe, Motor Silent Inverter, Silent (Night), Xpress Super Short, Clasa A++, Alb

ID Produs: 217488

2 ani



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 7 zile

3.514,67 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 143.21 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Uscator de rufe Arctic DAPLH930W, Pompa de caldura, 9 kg, 15 Programe, Motor Silent Inverter, Silent (Night), Xpress Super Short, Clasa A++, Alb de la Arctic

 

Functia Auto antisifonare se activeaza automat daca rufele nu sunt scoase din uscator dupa terminarea programului timp de 2 ore. Programul va roti rufele la intervale de 10 minute pentru a preveni sifonarea.

Cu  uscatoarele de rufe Arctic prevazute cu pompa de caldura economisesti energie datorita conservarii aerului cald si recircularii acestuia.  Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient in procesul de uscare, comparativ cu modelele conventionale. Hainele tale isi vor pastra culorile vii mai mult timp datorita procesului de uscare la temperatura redusa.

Acest program se utilizeaza pentru hainele din material sintetic, bumbac sau materiale mixte,rezistente la apa (ex. jachetele functionale, pelerine etc).

Permite blocarea butoanelor uscatorului de rufe pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Aparatul tau Arctic este gandit sa iti ofere un plus de siguranta, fiind potrivit pentru tine si familia ta. Copiii tai se pot juca langa uscatorul de rufe, fara ca tu sa-i supraveghezi permanent.

 

Amanare pornire

Functia iti permite programarea uscarii intr-un interval de 24 ore. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti planifici activitatile dupa programul de uscare a rufelor. Tu decizi cand incepe programul dorit, indiferent de durata sau intensitate.

 

Afisare timp ramas

Permite estimarea corecta a timpului de spalare pentru a evita modificarea programului tau zilnic. Vei sti mereu cat timp dureaza programul de spalare ales, si-ti vei putea organiza timpul asa cum doresti!

 

Bumbac uscare extra

Rufele din bumbac gros pot fi uscate in acest program (ex. prosoapele, halatele etc.). Rufele pot fi puse in sifonier fara calcare prealabila.

Tip produs Uscator cu pompa de caldura
Tip incastrare Standard
Tip incarcare Frontala
Tip panou de comanda Mecanic Digital
Tip alimentare Electricitate
Numar programe 15
Eficienta energetica Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
Culoare Alb
Adancime 59.9 cm
Latime 59.7 cm
Inaltime 84.6 cm
Greutate 41 Kg

SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate de incarcare 9 Kg
Nivel zgomot 65 dB
Tip deschidere hublou Dreapta
  • General
    • Tip produs
      Uscator cu pompa de caldura
    • Tip incarcare
      Frontala
    • Capacitate incarcare
      9 kg
    • Clasa energetica
      A++
    • Culoare
      Alb
      Negru

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.