Luni-Vineri 9-16

Tigaie Antiaderenta cu Capac Fiskars, Aluminiu, 26 cm, Negru

ID Produs: 205363

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

296,98 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 12.1 lei/luna

Descriere Tigaie Antiaderenta cu Capac Fiskars, Aluminiu, 26 cm, Negru de la FISKARS

Tip produs Tigaie
Tip tigaie Universala
Sursa de caldura Toate
Material interior Aluminiu
Culoare Negru

DIMENSIUNI

Diametru 26 cm

FISKARS Functional Form 26 cm negru - tigaie antiaderenta cu capac

Dintre toate vasele destinate prajirii alimentelor, tigaile antiaderente merita o atentie speciala.

Intr-un mod rapid si usor, vom pregati feluri de mancare gustoase, prajite, cu o cantitate mica de grasimi, care cu siguranta ne vor aduce beneficii sanatatii.

Oferim o tigaie antiaderenta neagra cu capac din sticla FISKARS Functional Form 26 cm. Este o solutie excelenta pentru utilizarea de zi cu zi.

Tigaia usoara si la indemana are un corp din aluminiu, datorita caruia se incalzeste rapid. Tigaia FISKARS are un maner din plastic care se sprijina in siguranta in mana.

Avantajul sau suplimentar este deschiderea practica la maner, care va permite sa atarnati rapid si convenabil articolul de un carlig. Ce avantaje are tigaia Fiskars Functional Form? Are un corp usor, rapid si uniform de incalzire. Este potrivit pentru toate tipurile de aragaz, inclusiv cu inductie.

Are o acoperire durabila Hardtec ™ fara PFOA. Este rezistenta la zgarieturi. are un maner cu o gaura practica. capac de sticla cu sistem de drenaj / drenaj, finisaj din silicon si maner de bakelita, sigur pentru masina de spalat vase si pentru cuptor pana la 150 ° C.

Are un design simplu, modern, deci se va potrivi oricarui decor din bucatarie. Corp usor, rapid de incalzit Tigaia prezentata are un corp din aluminiu, ceea ce face ca tigaia sa se incalzeasca rapid si, mai presus de toate, uniform. Important: temperatura atinsa a alimentelor dureaza mult timp.

Corpul este, de asemenea, usor, ceea ce face tigaia la indemana si foarte confortabila de utilizat.

O tigaie din aliaj de aluminiu de inalta calitate va fi un vas excelent care va functiona in multe situatii si va accelera gatitul. Acoperire durabila Hardtec ™ Tigaia are in interior o acoperire Hardtec ™ cu 2 straturi foarte durabila. Acoperirea nu contine substante daunatoare si derivati de teflon (PFOA) si garanteaza prajirea antiaderenta.

Acest lucru previne lipirea alimentelor. Putem praji cu o cantitate mica de grasime si oricum nu va arde.

Este un mod sanatos de a pregati feluri de mancare prajite.

Mancarurile preparate in tigaie vor fi gustoase, prajite corespunzator si usor de digerat.

Protectie anti-zgarieturi Tigaia antiaderenta FISKARS Functional Form 26 cm are o protectie impotriva zgarieturilor. Invelisul exterior nu zgarie suprafetele de sticla, iar fundul acoperit nu deterioreaza suprafata plitei.

Acest lucru ne permite sa mentinem aspectul estetic atat al tigailor, cat si al altor aparate de bucatarie.

Maner lung, in forma corespunzatoare Tigaia are un maner foarte confortabil, ergonomic, din bachelita, care arata exceptional de elegant si modern si, in acelasi timp, isi indeplineste rolul de baza.

Manerul cratitei nu se incalzeste, ramanand la temperatura optima tot timpul, asa ca o putem apuca cu mana goala fara teama de arsuri.

Manerele lungi si conturate pentru tigaie va permit sa il purtati confortabil, chiar si atunci cand este fierbinte si plin de mancare pregatita.

Exista o deschidere mai larga la capatul manerului, astfel incat tigaia sa poata fi agatata convenabil de un carlig pe peretele bucatariei.

Datorita acestei solutii, tigaia nu va ocupa spatiu in dulapul bucatariei, va fi intotdeauna la indemana si, in acelasi timp, va deveni un element de designer al decorului bucatariei.

Tigaia Fiskars Functional Form este multifunctionala - se adapteaza la aragazul dvs.: gazos, ceramic, traditional sau chiar cu inductie, deoarece are un disc de fier presat in partea de jos, care este detectabil de un camp de inductie.

Este o solutie foarte practica in fiecare zi - tigaia poate fi utilizata in multe locuri diferite. De asemenea, o putem duce cu succes intr-o calatorie. Masina de spalat vase, usor de curatat Produsul poate fi spalat intr-o masina de spalat vase, ceea ce imbunatateste in plus confortul utilizarii sale. De asemenea, spalarea manuala nu va cauza probleme, putem spala cu usurinta orice reziduu cu un burete sau o carpa.

Marca Fiskars Marca finlandeza Fiskars este astazi una dintre cele mai vechi companii europene.

Inca de la inceput, a oferit produse functionale de inalta calitate care si-au indeplinit perfect sarcina in gospodarii.

Istoria sa incepe in 1649, in orasul finlandez Fiskars, unde Peter Thorwoste, un om de afaceri olandez, a construit o forja cu un cuptor de topire.

Nu a durat mult pana cand compania si satul de atunci au devenit faimoase pentru produsele lor metalurgice excelente! Astazi, Fiskars este inca renumit pentru accesoriile sale excelente de bucatarie si uneltele de gradina, care se caracterizeaza prin cele mai bune materiale, durabilitate si design modern.

Exista, de asemenea, o gama larga de instrumente de gradina fiabile.

Clientii apreciaza foarfece, foarfece, gheare, spatule, topoare, ferastraie si multe alte necesitati pentru fiecare gradinar.

  • General
    • Tip produs
      Tigaie

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.