Luni-Vineri 9-16

Tigaie Antiaderenta Fiskars Hard Face, Aluminiu, 28 cm, Negru

ID Produs: 205375

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

451,89 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 18.42 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Tigaie Antiaderenta Fiskars Hard Face, Aluminiu, 28 cm, Negru de la FISKARS

Tip produs Tigaie
Tip tigaie Universala
Sursa de caldura Toate
Tip Fara capac
Material interior Aluminiu
Culoare Negru

DIMENSIUNI

Diametru 28 cm

FISKARS Hard Face 28 cm negru - tigaie antiaderenta

Dintre toate vasele destinate prajirii alimentelor, tigaile antiaderente merita o atentie speciala.

Intr-un mod rapid si usor, vom pregati feluri de mancare gustoase, prajite, cu o cantitate mica de grasimi, care cu siguranta ne vor aduce beneficii sanatatii.

Oferim o tigaie antiaderenta FISKARS Hard Face neagra. Este o solutie excelenta pentru utilizarea de zi cu zi.

Tigaia usoara si la indemana are un corp din aluminiu, datorita caruia se incalzeste rapid. Tigaia FISKARS are un maner de bachelita care se sprijina bine in mana.

Avantajul sau suplimentar este deschiderea practica la maner, care va permite sa atarnati rapid si convenabil articolul de un carlig.

Care sunt avantajele tigaiei Fiskars Hard Face? Are un corp usor, rapid si uniform de incalzire. Este potrivit pentru toate tipurile de aragazuri, inclusiv cu inductie. Are o acoperire durabila Hardtec Superior.

Este rezistenta la zgarieturi. are un maner cu o gaura practica. design modern, deci se va potrivi cu bucataria in orice decor. Corp usor, rapid de incalzit Tigaia prezentata are un corp din aluminiu, ceea ce face ca tigaia sa se incalzeasca rapid si, mai presus de toate, uniform. Important: temperatura atinsa a alimentelor dureaza mult timp. Corpul este, de asemenea, usor, ceea ce face tigaia la indemana si foarte confortabila de utilizat. O tigaie din aliaj de aluminiu de inalta calitate va fi un vas excelent care va functiona in multe situatii si va accelera gatitul.

Acoperire durabila Hardtec Superior Tigaia are o acoperire Hardtec Superior foarte durabila in interiorul tigaiei. Acoperirea nu contine substante daunatoare si derivati de teflon (PFOA) si garanteaza prajirea antiaderenta. Acest lucru previne lipirea alimentelor. Putem praji cu o cantitate mica de grasime si oricum nu va arde.

Este un mod sanatos de a pregati feluri de mancare prajite.

Mancarurile preparate in tigaie vor fi gustoase, prajite corespunzator si usor de digerat.

Protectie anti-zgarieturi Tigaia antiaderenta FISKARS Hard Face are o protectie anti-zgarieturi.

Invelisul exterior nu zgarie suprafetele de sticla, iar fundul acoperit nu deterioreaza suprafata plitei.

Acest lucru ne permite sa mentinem aspectul estetic atat al tigailor, cat si al altor aparate de bucatarie.

Conceput pentru orice tip de aragaz Tava Fiskars Hard Face este multifunctionala - se adapteaza aragazului dvs.: gazos, ceramic, traditional sau chiar cu inductie, deoarece are un disc de fier presat in partea de jos, care este detectabil de un camp de inductie. Este o solutie foarte practica in fiecare zi - tigaia poate fi utilizata in multe locuri diferite.

De asemenea, o putem duce cu succes intr-o calatorie. Masina de spalat vase, usor de curatat Produsul poate fi spalat intr-o masina de spalat vase, ceea ce imbunatateste in plus confortul utilizarii sale. De asemenea, spalarea manuala nu va cauza probleme, putem spala cu usurinta orice reziduu cu un burete sau o carpa.

Marca Fiskars Marca finlandeza Fiskars este astazi una dintre cele mai vechi companii europene.

Inca de la inceput, a oferit produse functionale de inalta calitate care si-au indeplinit perfect sarcina in gospodarii.

Istoria sa incepe in 1649, in orasul finlandez Fiskars, unde Peter Thorwoste, un om de afaceri olandez, a construit o forja cu un cuptor de topire.

Nu a durat mult pana cand compania si satul de atunci au devenit faimoase pentru produsele lor metalurgice excelente! Astazi, Fiskars este inca renumit pentru accesoriile sale excelente de bucatarie si uneltele de gradina, care se caracterizeaza prin cele mai bune materiale, durabilitate si design modern.

Exista, de asemenea, o gama larga de instrumente de gradina fiabile.

Clientii apreciaza foarfece, foarfece, gheare, spatule, topoare, ferastraie si multe alte necesitati pentru fiecare gradinar.

  • General
    • Tip produs
      tigaie

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.