Luni-Vineri 9-16

Set 6 capace flexibile din silicon Iso Trade MY41011

ID Produs: 161053


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Vase de gatit

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Set 6 capace flexibile din silicon Iso Trade MY41011 de la Iso Trade

Material flexibil - Capacele sunt realizate din silicon flexibil, inodor, care se adapteaza perfect la diferite dimensiuni si tipuri de recipiente, boluri sau farfurii, poate fi folosit pe orice tip de material (sticla, portelan, otel, plastic etc.). Siliconul este rezistent la temperaturi ridicate, astfel incat le puteti acoperi cu apa clocotita, le puteti utiliza in congelator, sau le puteti pune in cuptorul cu microunde. Capacele va permit, de asemenea, sa depozitati substante lichide.

Pastrati alimentele proaspete - Mancarea va ramane proaspata mai mult timp si mirosul nu se va raspandi in frigider. Fructele si legumele vor ramane suculente si proaspete tot timpul, capacele nu le vor permite sa se usuce.

Utilizare multipla - setul contine 6 capace.

- material: silicon;

- culoare: albastru;

- diametru: 19, 15, 13,5, 11, 9, 6,5 cm;

- greutate: 0,12 kg.

  • General
    • Tip produs
      Capac

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.