Luni-Vineri 9-16

Tigaie Tefal G7180755 Duetto Plus, 30cm

ID Produs: 153692


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Vase de gatit

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Tigaie Tefal G7180755 Duetto Plus, 30cm de la Tefal

Cu tigaia Duetto +, petreceți mai puțin timp în bucătărie și mai mult timp cu cei pe care îi iubiți! Fabricată din oțel inoxidabil premium, această tigaie ultra-durabilă este concepută pentru a fi folosită pe o plită cu inducție, este ușor de utilizat, ușor de spălat și este ideală pentru gătitul zilnic al mâncărurilor excelente pentru întreaga familie. Echipat cu tehnologia exclusivă Tefal Thermo-Spot și suprafața antiaderentă Titanium Force pentru a face mâncare excelentă și pentru a prelungi durata de viață a tigaiei.

Capac inteligent, filtrabil și canal.
Produs conceput inteligent, cu un capac special de filtrare. Containerul este echipat cu un canal pentru umplere ușoară și fără probleme.

Mânerele nituite
Nituri ultra puternice, mânere robuste, stabile, din oțel inoxidabil pentru o siguranță sporită și o durată lungă de viață a produsului.

Indicatori de nivel de lichid inteligenti si intuitivi
Indicatori interni de lichid inteligenti pentru o dozare exacta si usoara a materiilor prime.

Capac de sticlă
Monitorizați gătitul ușor și confortabil datorită capacului elegant din sticlă.

TERMO-SPOT
Indicatorul de temperatură THERMO-SPOT se schimbă într-o culoare roșie uniformă imediat ce tigaia atinge temperatura ideală de care aveți nevoie pentru a începe gătitul, ceea ce garantează consistența, culoarea și gustul perfect al mâncării. Puteți folosi tigaia pentru a pregăti mâncare delicioasă, delicioasă în fiecare zi.

Suprafața antiaderentă FORȚA DE TITANIU: Rezistă de până la două ori mai mult
Suprafața antiaderentă TITANIUM FORCE oferă o durabilitate mai mare, o calitate mai bună și performanțe mai mari datorită stratului de bază dur întărit cu particule de titan și stratului holografic întărit.

- Material: oțel inoxidabil
- Sursă de căldură: halogen ceramic electric cu gaz de inducție
- Poate fi folosit și în cuptor: până la 250 ° C (cu excepția capacelor de sticlă)
- Se poate spăla în vase
- Acoperire / design intern: oțel inoxidabil oglindit
- Acoperire / design exterior: oțel inoxidabil lustruit

  • General
    • Tip produs
      Tigaie

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.