Luni-Vineri 9-16

Set 3 piese Tefal Ingenio Unlimited, Gen6, L7639032

PRET SPECIAL
ID Produs: 211389


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


215,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Set 3 piese Tefal Ingenio Unlimited, Gen6, L7639032 de la Tefal

Vasele de gătit Ingenio au fost făcute pentru a simplifica gătitul, datorită mânerului practic 

Continutul setului: tigaie 22/26 cm 1 maner detasabil Avantajele setului de 3 piese Ingenio Unlimited: Mâner detașabil durabil Mâner detașabil pentru utilizare grea fără griji: sistem de siguranță în 3 puncte care poate suporta o greutate de până la 10 kg. Tehnologia Thermo-Signal Când tigaia atinge temperatura ideală, Thermo-Spot devine roșu.

Această funcție garantează o structură, culoare și aromă perfecte și permite pregătirea zilnică a unor preparate excelente, pline de aromă. Inductie avansata Fundul Tefal Thermo-Fusion™ asigură o conducere rapidă și optimă a căldurii pe suprafața tigaii pentru mâncăruri delicioase pe care le pregătiți întotdeauna perfect. Suprafață antiaderentă sigură și ușor de curățat Suprafață antiaderentă foarte eficientă pe ambele părți, pentru curățare ușoară și gătit practic.

Poate fi spalat in masina de spalat vase. Parametrii setului de 3 piese Ingenio Unlimited: sursa de caldura: inductie, gaz, placa electrica, vitroceramica, halogen material: aluminiu strat interior: titan tip maner: detasabil
  • General
    • Tip produs
      Set

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.