Luni-Vineri 9-16

Oala sub presiune Tefal Secure Chrono, capacitate 8 L, 2 programe de gatire, compatibil cu inductia, argintiu

PRET SPECIAL
ID Produs: 225452


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile


362,24 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 14.79 lei/luna

Descriere Oala sub presiune Tefal Secure Chrono, capacitate 8 L, 2 programe de gatire, compatibil cu inductia, argintiu de la Tefal

Oala sub presiune Secure Chrono, capacitate 8 L, 2 programe de gatire, compatibil cu inductia, argintiu 

 

 

Timer incorporat pentru precizie sporita

Gata cu preparatele gatite prea mult! Oala sub presiune Tefal Secure Chrono beneficiaza de un timer detasabil pe care il poti lua cu tine oriunde in casa. Prepara retete delicioase cu pana la 2x mai rapid* si profita pe deplin de cele 2 programe de gatire pentru optimizarea intregului proces - 1 program pentru legume pline de vitamine si nutrienti si 1 program pentru carne frageda gata intr-un timp scurt. Proiectata pentru a rezista in timp, Secure Chrono beneficiaza de sistemul cu 5 puncte de siguranta pentru utilizare sigura in fiecare zi si este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

 

Oala sub presiune Tefal Secure Chrono: Sesiuni de gatit precise

Garantia ca nu vei mai obtine niciodata o reteta mai putin sau gatita prea mult! Oala sub presiune Tefal Secure Chrono beneficiaza de un timer detasabil pentru ca tu sa poti monitoriza procesul de gatire de oriunde din locuinta ta. Timerul este magnetic, deci il poti atasa de frigider in timp ce prepare alte retete. Gateste o varietate de preparate irezistibile si sanatoase intr-un timp scurt cu oala sub presiune Tefal ce beneficiaza de sistemul in 5 puncte de siguranta.

 

Sesiuni de gatit precise

Seteaza timpul de gatire pe timerul detasabil si fi sigur fiecare reteta va fi un adevarat succes.

   

Economiseste pana la 50% energie electrica*

*vs oalele clasice Tefal. Pe baza unui studiu intern efectuat in 2017, comparand timpii de gatire si consumul de energie pentru broccoli si fasole uscata.

   

De 2x mai rapid*

Gateste retete delicioase la jumatate din timpul obisnuit* datorita capacului pentru gatire sub presiune. Seteaza timpul de gatire pe timerul detasabil si vei fi notificat cand preparatul tau este gata.

*comparativ cu o oala standard Tefal

   

2 programe de gatire

Cele 2 programe de gatire optimizeaza temperatura de gatire and pastreaza nutrientii din ingrediente. Programul pentru legume pastreaza pana la 80% din vitamina C a legumelor, in timp ce programul pentru carne ofera rezultate cu pana la 2X mai rapide*. 

*comparativ cu o oala standard Tefal

   

Sistem cu 5 puncte de siguranta

Gatitul sub presiune poate incepe numai atunci cand capacul este corect inchis. Valvele regleaza presiunea de la interior. Daca acestea devin infundate, valva secundara preia controlul, urmand intr-un final deformarea garniturii, acestea garantand un nivel ridicat de siguranta. Manerul de deschide poate fi actionat numai atunci cand oala nu se afla sub presiune.

   
 

Proiectat sa reziste

Oala sub presiune a fost proiectata si testata pentru a functiona perfect timp de 30 de ani, cu o garantie de 10 ani. Secure Chrono este reparabila timp de 15 ani la un pret accesibil.

   
 

Retete nelimitate

Gateste o varietate de retete delicioase, de la fripturi in sos la legume si peste gatite la abur, chiar si deserturi.

   
 

Compatibilitate cu sursele de caldura

Oala sub presiune este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

   

Compatibilitate cu masina de spalat vase*

Oala este compatibila cu masina de spalat vase* pentru o curatare rapida si usoara.

*cu exceptia capacului si timerului

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Oala sub presiune
Sursa de caldura Gaz Electric Halogen Inductie Vitroceramic
Capacitate 8 l
Continut pachet 1 x Oala sub presiune

MATERIAL

Material Aluminiu

DIMENSIUNI

Diametru 22 cm
  • General
    • Tip produs
      Oala sub presiune

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.