Luni-Vineri 9-16

Ventilator turn GreenBlue GB645, cu telecomanda, 82 cm, Negru

ID Produs: 205085

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Ventilatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Ventilator turn GreenBlue GB645, cu telecomanda, 82 cm, Negru de la GreenBlue

Ventilatorul turn convinge prin puterea sa mare de 45 W si capacitatea de racire. Ofera rapid o racire placuta in zilele caniculare. Datorita functiei de cronometru, puteti seta timpul de lucru al dispozitivului in intervalul de la 0,5 la 7,5 ore.Ventilatorul poate fi amplasat in orice loc datorita greutatii sale usoare si a cablului de 1,5m. Ventilatorul are 82 cm inaltime si are un design modern, subtire - asa ca se potriveste perfect atat acasa, cat si la serviciu si nu ocupa mult spatiu. Baza lata asigura o stabilitate adecvata a dispozitivului. Functie de oscilatie si 3 niveluri de viteza: Functia de oscilatie cu unghi de rotatie de 80 de grade asigura distribuirea abundenta a aerului rece. De asemenea, este posibil sa setati viteza corespunzatoare a fluxului de aer - 3 niveluri. Control usor: Datorita telecomenzii, puteti controla comod ventilatorul fara a va ridica de pe canapea. Ventilatorul poate fi controlat si de la panoul de control din partea de sus a unitatii.
Ventilatorul are trei moduri de functionare: Mod normal: ventilatorul functioneaza in functie de viteza setata a aerului.Mod natural: dispozitivul simuleaza o adiere naturala.Modul de repaus: in modul de repaus, dispozitivul simuleaza o adiere usoara potrivita pentru utilizare pe timp de noapte.
- Functie de cronometru (de la 0,5 la 7,5 ore)
- 3 viteze si 3 moduri
- Putere: 45 W
- Lungime cablu: 1,5 m
- Functie de oscilatie - unghi de rotatie: 80 °
- Inaltime: 82 cm
- Tensiune nominala: 230V / 50Hz

Utilizare Interior
Tip ventilator Turn
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Trepte de viteza 3

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.