Luni-Vineri 9-16

Ventilator de pardoseala industrial MWP-04 MPM, 35 cm, Otel cromat, 3 viteze, Silentios, Argintiu

ID Produs: 188377


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

308,35 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +30,84 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +46,25 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 12.59 lei/luna

Descriere Ventilator de pardoseala industrial MWP-04 MPM, 35 cm, Otel cromat, 3 viteze, Silentios, Argintiu de la MPM

Ventilatorul electric MWP-04 are 3 viteze selectabile, astfel incat sa puteti selecta cea mai convenabila in functie de aerul rece de care aveti nevoie.

Capul ventilatorului poate fi reglat intr-o gama de 120º, astfel incat sa puteti mentine fluxul de aer in directia dorita, este usor de transportat si este extrem de usor datorita corpului sau si lamelor metalice cromate de 35 cm in diametru.

 

CARACTERISTICI

Selector de viteza / 120º / 60W putere

  • Ventilator industrial cu putere de 100W
  • Selector de viteza.
  • Reglabil 120º
  • Lame de 35 cm

Ventilator industrial


Functionalitate

Cu noul ventilator silentios de la MPM veti putea reduce temperatura camerei cu pana la 8 grade, pregatiti-va pentru vara cu acest ventilator care va va impiedica sa aveti nevoie de aer conditionat.

 

Proiecta

Este un dispozitiv mic, usor si finisat estetic. Corpul ventilatorului MPM a fost realizat din otel cromat, rezistent la trecerea timpului si a umiditatii.

 

Circulatia constanta a aerului

MWP-04, spre deosebire de un ventilator traditional, asigura o circulatie constanta a aerului rece. Efectul se resimte in toata camera, nu doar acolo unde este directionat fluxul ventilatorului.



 

 



De mare putere

Puterea de 60 W a ventilatorului ii permite sa dezvolte forta necesara pentru a expulza un jet puternic de aer. In acest fel, fluxul de aer va va mentine racoros chiar si pe timp cald.

 

Intensitatea aerului

Unitatea va permite sa modificati viteza aerului. Exista 3 viteze disponibile, datorita carora este usor sa schimbi viteza si, prin urmare, forta aerului.

 

Elice

Ventilatorul este echipat cu elice cu diametrul de 35 cm. Aceste elice mari vor oferi o putere de suflare mai mare. Datorita lor, aerul rece va ajunge intr-o zona si mai mare a camerei.

 

Utilizat pentru Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Tip ventilator De pardoseala
Culoare Argintiu

SPECIFICATII TEHNICE

Trepte de viteza 3
Material Otel

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.