Luni-Vineri 9-16

Combina frigorifica Amica FK244.4X, 205 l, H 144 cm, Inox

ID Produs: 203215

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Frigider

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Combina frigorifica Amica FK244.4X, 205 l, H 144 cm, Inox de la AMICA

Decongelati frigiderul fara a indeparta totul

Datorita sistemului automat de dezghetare a frigiderului, inghetul si gheata nu se acumuleaza pe pereti. Un sistem special programat face mai usoara utilizarea frigiderului si va permite sa evitati dezghetarea manuala consumatoare de timp si neplacuta. De asemenea, va permite sa evitati situatiile in care produsele scoase in timpul decongelarii se defecteaza.

Pastrati mancarea mult timp

Clasa de congelare este direct legata de temperatura minima de congelare si are un impact cheie asupra duratei de pastrare a unui aliment congelat. Acest model de frigider foloseste un congelator cu clasa de congelare * / *** , datorita caruia este posibil sa se obtina temperaturi de congelare de pana la -18 ° C , iar produsele alimentare congelate pot fi pastrate pana la un an.

Frigider-congelator Amica - simplitate si functionalitate

Cautati un frigider si congelator care sa nu ocupe mult spatiu intr-unul? Frigider-congelatorul Amica FK244.4X este solutia perfecta! Dispozitivul Slim Size ocupa putin spatiu, astfel incat sa castigati spatiu suplimentar pentru dezvoltare. Este echipat cu usi universale care includ gauri de montare atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga. Ei pot deschide modul in care doriti! Frigiderul arata elegant si va functiona bine in orice bucatarie. Partea frontala neteda a dispozitivului se potriveste perfect oricarui stil. Panoul sau electronic de control este ascuns in interior pentru a nu deranja efectul vizual. Aspectul frigiderului merge mana in mana cu functionalitatea si usurinta de utilizare. Puteti regla functionarea frigiderului in functie de nevoile dvs. si setati temperatura adecvata pentru anumite produse la un moment dat.

Echipament si munca

Dispozitivul este echipat cu multe functii si tehnologii, inclusiv Super Cooling si FrostControl. Cele trei rafturi de sticla de inalta calitate si balcoanele cu doua usi asigura transparenta si mult spatiu pentru produse. Recipientul pentru legume si fructe va permite sa le pastrati proaspete mai mult timp. Tava pentru oua le protejeaza de daune si va ofera confortul de utilizare si mentinerea lor in ordine. Congelatorul are doua sertare adanci care contin cantitati mari de alimente. Manerul integrat nu numai ca asigura o siguranta mai mare, dar faciliteaza si deschiderea si inchiderea dispozitivului.

Frigiderul functioneaza continuu, 24 de ore pe zi, pe tot parcursul anului. Deci sunetul sau te insoteste constant. Este deosebit de important ca nivelul de zgomot produs de frigider sa nu fie prea ridicat. Functia de lucru silentios ofera liniste si liniste de care au nevoie toti membrii gospodariei.

Capacitate si ordine

Frigiderul-congelator este extrem de spatios si flexibil. Are rafturi pe care le puteti muta, scoate si pune in mod liber. Nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la faptul ca produsele nu se vor potrivi in frigider dupa o petrecere sau cumparaturi mari. In plus, rafturile sunt realizate din sticla calita, rezistenta la deteriorari. Manopera de inalta calitate le creste durabilitatea si va puteti bucura ca pana si cea mai grea oala se va potrivi in siguranta in frigider.

Nu vrei ca fructele si legumele sa-si piarda mirosul natural? Puneti-le intotdeauna intr-un recipient special destinat numai acestora, care este echipat cu frigider. Datorita acestuia, pere, kiwi sau nectarine nu isi vor schimba niciodata mirosul, iar frigiderul dvs. va fi in ordine. Rafturile de pe usi va vor ajuta, de asemenea, sa mentineti ordinea. Se vor potrivi borcane, produse mici sau sticle.

Totul sub control

Congelatorul este echipat cu sistemul FrostControl, care impiedica acumularea de gheata intre sertare. Timpul de decongelare este scurt, deci nu trebuie sa petreceti toata dupa-amiaza curatand aparatul. Datorita locatiei initiale a evaporatorului, suprafata de depozitare a produselor este mai mare. La randul sau, tehnologia de dezghetare automata determina topirea inghetului si colectarea intr-un recipient special conceput, din care se evapora ulterior. Nu mai trebuie sa goliti frigiderul pentru al dezgheta.

 

 

 

Tip incastrare Standard
Deschidere usa Dreapta
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa F
Nivel zgomot 38 dB
Volum net total 206 l
Culoare Argintiu

SPECIFICATII TEHNICE

Sistem racire Full No Frost
Consum anual energie 219 kWh

FRIGIDER

Volum net frigider 153 l
Numar rafturi frigider 2
Sistem dezghetare frigider Automat

CONGELATOR

Volum net congelator 52 l
Numar compartimente 2

FUNCTII & SIGURANTA

Dozator apa Nu

DIMENSIUNI

Latime 54 cm
Adancime 55 cm
Inaltime 144 cm
  • General
    • Tip aparat
      Combina
    • Volum net total
      206 l
    • Volum net frigider
      153 l
    • Volum net congelator
      52 l
    • Clasa energetica
      F
  • Congelator
    • Numar compartimente
      2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.