Luni-Vineri 9-16

Grill Taranis Banket

ID Produs: 196253


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

13.268,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 540.6 lei/luna

Descriere Grill Taranis Banket de la Taranis

Modelul Taranis Banket vine cu o baza inchisaa, conica pentru o stabilitate mai mare.

Grillurile Taranis sunt pregatite pentru orice tip de eveniment, pe toata durata anului, exact asa cum sugereaza si forma lor circulara. Grillurile  Taranis reprezinta mai mult decat o sursa de caldura, sunt obiecte  de arta care vor iesi in evidenta in gradina si vor creea un loc de intalnire cu prietenii si familia. Combinatia dintre forma circulara si flacarile care se inalta din centru creeaza o atmosfera deosebita, idilica.

Grillurile Taranis sunt potrivite atat in gradini private, cat si in spatii publice, pe terase, in gradini de vara sau pe marginea iazurilor sau a piscinelor. Gratie otelului Corten, designul fiecarui grill este unic si in permanenta schimbare, in armonie cu factorii de mediu. Deasemenea, poti da frau liber imaginatiei si, cu un pic de apa, un burete sau o pensula poti influenta designul dupa propriile tale preferinte.

Nefiind tratat cu vopseluri sau alte substante chimice otelul Corten din care sunt fabricate grilurile Taranis face ca acestea sa fie foarte prietenoase cu mediul inconjurator, potrivindu-se oriunde. Otelul Corten este o alegere ideala atat pentru cei ce tin la mediul inconjurator, cat si pentru cei ce apreciaza stilul industrial.

Specificatii:

  • Lungimea piedestalului: 50cm
  • Latimea piedestalului: 50cm
  • Inaltimea piedestalului: 75cm
  • Inaltimea grillului: 25cm
  • Diametrul grillului: 100cm
  • Suprafata gatire: 5.887 cm patrati
  • Material structura: Otel Corten/Atmofix
  • Material suprafata de gatire: Otel alimentar

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.