Luni-Vineri 9-16

Pachet boxe 5.1 Goldenear Technology Supercinema 50, Negru

ID Produs: 157792


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Sisteme Home Theater

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Pachet boxe 5.1 Goldenear Technology Supercinema 50, Negru de la Goldenear Technology

  • Difuzoare de mare putere, proiectate special, cu grupuri mari de motoare. Aceste difuzoare stapanesc o putere impresionanta, au incursiuni foarte lungi si distorsiuni deosebit de reduse.
  • Carcasa rigida cu laturi care nu sunt paralele, reduc undele si distorsiunile. Difuzoarele sunt orientate spre fata in toate subwooferele ForceField pentru o performanta optima.
  •  
  • Carcasa are o forma si un design unic, cu un stil minimalist care se potriveste in orice decor.
  • Raspunsul difuzoarelor este umbunatatit cu un radiator pasiv, reglat atent, cu inclinare transversala, uniforma (fara zgomot).
  •  
  •  
  • Forma patrata permite radiatoarelor sa utilizeze suprafata la maxim in partea de jos a carcasei  si obtina o putere mai mare, folosind podeaua de sub, ca pe un avantaj. (vezi punctul urmator)
  • Picioarele moi, care absorb energia, implinesc cateva functii.
  • In primul rand, aceastea tin subwooferul la distanta corecta de podea, astfel incat radiatorul pasiv ofera o putere de iesire mai mare la cele mai joase frecvente.
  •  
  • In al doilea rand, picioarele moi “nu vor dansa pe podea” (vor tine subwooferul fix pe podea).
  • Amplificatoarele subwooferelor ForceField sunt concepute intern de catre inginerii GoldenEar, astfel incat fiecare amplificator este potrivirea perfecta pentru alimentarea modelului sau de subwoofer.
  • In plus, amplificatoarele au sectiuni puternice “DSP” pentru optimizarea frecventei, pentru reducerea la minim a distorsiunilor.
  •  
  • Toate amplificatoarele au distorsiuni scazute si sunt extrem de puternice (pana la 1500 watts pentru ForceField 5) pentru reproducerea unui continut de calitate cu un bas jos. 
  • Toate modelel ForceField au intrari si iesiri la nivel de difuzor precum si o intrare “LFE” directa.

  

SuperSat 3 este un difuzor satelit compact, elegant, conceput pentru a fi utilizat atunci cand se doreste performanta ridicata, dar intr-un produs cu dimensiuni reduse. (Este de asemenea difuzorul Surround/Rear ideal pentru orice sistem bazat pe marca GoldenEar). Patru SuperSat 3s si un SuperSat 3c, combinat cu un subwoofer ForceField3, alcatuiesc impreuna premiantul SuperCinema 3, un sistem multichannel (multi-canal 5.1). 
 

Ca si in cazul tuturor boxelor satelit SuperSat, exista un model vertical si un model orizontal ( C ) care este optimizat in mod special pentru un canal central (center-channel) sau pentru orizontala. Carcasa de 2.7” adancime si 12”inaltime este cosntruita dintr-un polimer rigid, care nu rezoneaza si este finisat intr-un negru lucios (piano black). Boxele satelit SuperSat 3 includeun stativ pentru montare pe raft iar modelul SuperSat 3c include un picior reglabil pentru a asigura o pozitionare ideala a canalelor ceontrale. Ambele modele au un orificiu filetat in partea din spate, precum si tesitura in forma de cheie pentru optiuni de montare pe perete. Tesitura de tip cheie poate fi folosita pentru montarea pe perete fixa, iar orificiul filetat poate fi folosit cu SuperSwivel din gama GoldenEar. Sau se poate folosii suportul optional pentru podea SuperStand. 


Subwooferul ultra-compact de 20cm ForceField 3 este cel mai mic si mai accesibil subwoofer ForceField, dar nu va lasati pacaliti de dimensiunile si pretul sau, cu amplificatorul digital de 1.000 watti, cu difuzor activ de mare putere de 20cm si un radiator patratic infrasonic (23cm x 28cm), aceasta “jucarie” are tot ce ii trebuie.

Modelul de 25.4cm - ForceField 4

 

Subwooferul compact de 25.4cm ForceField 4 incorporeaza acelasi amplificator digital de 1200 watti dezvoltat pentru Triton Two. Acesta are un sub-bas de mare putere, de 25.4cm, montat frontal, cuplat la un radiator patratic infrasonic (28cm x 34cm).

Modelul de 30cm - ForceField 5

Subwooferul ForceField 5 de 30cm, incorporeaza toata tehnologia avansata si conceptele inovatoare folosite la ForceField 3 si 4 si dezvolta o “bestie” mai puternica si mai mare pentru frecvente joase. ForceField 5 combina un subwoofer de 30cm cu un amplificator de 1500 watts “DSP” cuplat la un radiator patratic infrasonic (32cm x 35cm).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.