Luni-Vineri 9-16

Set de 15 piese Ingenio Extreme L6789102, inducție, mâner detașabil, înveliş interior antiaderent Mineralia fără PFOA, Tehnologia Thermo-Spot™, tabacco marble

ID Produs: 191125


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Vase de gatit

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Set de 15 piese Ingenio Extreme L6789102, inducție, mâner detașabil, înveliş interior antiaderent Mineralia fără PFOA, Tehnologia Thermo-Spot™, tabacco marble de la Tefal

Setul de 15 piese Tefal Ingenio Extreme a fost conceput special pentru a-ți ușura sesiunile de gătit. Treci de la plită la cuptor apoi la frigider* datorită mânerului detașabil ce este mai mult decât un simplu accesoriu: sistem de siguranță în 3 puncte, poate suporta o greutate de până la 10 kg** și vine cu o garanție de 10 ani***. Tefal Ingenio Extreme a fost proiectat special pentru a-ți ușura sesiunile zilnice de gătit, oferind performanțe de lungă durată pe care te poți baza. Extreme îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru rețete delicioase și sănătoase: un înveliș antiaderent rezistent ușor de curățat, tehnologia Thermo-Spot™ pentru rezultate suculente și compatibilitate cu toate sursele de căldură, inclusiv plitele cu inducție.

  • Accesorii suplimentare incluse: Capac sticlă 24 cm + 6 ustensile (lingură, tel, polonic, spatulă cu unghi, spatulă lungă, spatulă pentru clătite)
  • Sursă de căldură: Inducție, gaz, electric, ceramic, halogen
  • Tip de bază: Tehnologie cu inducţie
  • General
    • Tip produs
      Set

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.